Tvillingerne følges ad | Golf.dk
Nicolai Højgaard fik en fremragende start på KLM Open

Foto: Getty Images

Tvillingerne følges ad

04/07 - 2019 | Mikkel Ring Christensen

Tvillingerne Rasmus og Nicolai Højgaard er begge i top-40 på challengetourens pengeliste efter at have leveret en række flotte resultater på det seneste. Igen ligger de til at klare cuttet ved konklusionen på første runde af D+D Real Slovakia Challenge.

Sammen med Marcus Helligkilde er de 18-årige identiske tvillinger bedste danskere på Penati Golf Resort. Scorekortene var dog langt fra identiske. Kun på otte huller brugte Rasmus og Nicolai Højgaard lige mange slag, men der stod 70 slag, to under par, på begge scorekort ved rundens afslutning.

Det rækker til en delt 43. plads, hvor man også finder challengetourens nummer ét, Antoine Rozner. De har tre slag frem til top-10, mens hollænderen Darius Van Driel rykkede helt til tops i -8. 

Van Driel startede dagen med seks birdies i træk, og med sin score i 64 slag har han to slags forspring ned til Jack Senior og Samuel del Val på andenpladsen.

I alt er syv danskere til start i Slovakiet, og fem af dem er under par. Christian Gloët og Martin Leth Simonsen gik hver en runde i 71 slag og deler 62. pladsen.

Nicolai Tinning er et slag efter som nummer 79 i par. Sidste mand er Jeppe Huldahl, som indtil videre kun har klaret to cuts i 2019. Hvis det tredje skal komme denne uge, kræver det noget i retning af den 60'er, han engang gik i Østrig, eller den 61'er, han præsterede i Portugal. Efter torsdagens spil er Huldahl nummer 147 i +8.

Link til stillingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer