Tvillingerne dominerede totalt i Gyttegaard | Golf.dk
Nicolai Højgaard og Rasmus Højgaard dominerede hjemme i Gyttegård ved Hovborg Kro Open, men nu er deres far i familiens hovedrolle ved DM Mid-Age .

Foto: Kim FIsker

Tvillingerne dominerede totalt i Gyttegaard

21/05 - 2017 | Mikkel Ring Christensen

Uadskillelige. Det er et ord ofte brugt om tvillinger, og sjældent har det passet bedre end i Hovborg Kro Open. Efter første runde førte Rasmus og Nicolai Højgaard i imponerende 65 slag, efter 36 huller lå de nummer ét og to, og efter 54 huller var de to hjemmebanespillere igen lige i -10, en score der for længst havde distanceret resten af feltet.

For et år siden løb Nicolai med sejren, og han var godt på vej mod gentagelse af triumfen, da han gik ind til finalerunden med to slags forspring. Det var dog Rasmus, der vendte med føringen efter fire birdies i træk til at runde for-ni af med, og derfra var det tæt hele vejen ned af opløbsstrækningen.

Nicolai lavede ni pars i træk – en halv Faldo – mens Rasmus lavede en birdie og tre bogeys, inden birdie på hul 18 gav samme score som brormand, den laveste total i turneringens historie.

Omspillet fandt sted på første hul, og det blev Rasmus Højgaard, som med en par løb med sejren. Nicolai Højgaard vandt DGU Elite Tour 1 for en uge siden, men det blev altså hverken til to sejre i træk eller to Hovborg Kro Opens i træk.

Ikke desto mindre kan begge drengelandsholdsspillere glæde sig over en forrygende start på 2017.

Tredjepladsen gik til Emil Søgaard, som bragede op gennem feltet med turneringens laveste runde i 64 slag. Syv birdies og en bogey rykkede Ikast-spilleren til -6 og 15 placeringer frem i tabellen.

Link til resultatet.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer