Triplebogey giver Bjerregaard tung start i Texas | Golf.dk
Lucas Bjerregaard har en kæmpe opgave foran sig, hvis han skal med til weekenden i Valero Texas Open.

Foto: Getty Images

Triplebogey giver Bjerregaard tung start i Texas

04/04 - 2019 | Mikkel Ring Christensen

Efter en heroisk indsats sidste uge - med syv opslidende runder mod nogle af verdens bedste spillere i løbet af bare fem dage - er der ikke noget at sige til, Lucas Bjerregaard fik en flad start på Valero Texas Open.

Den 27-årige dansker er fremme som nummer 43 i verden, men han spillede langt fra op til den placering torsdag på TPC San Antonio. Ikke meget gik efter planen.

Bjerregaard ramte kun fire fairways, og han tabte to slag i forhold til feltet med putteren (ifølge statistikken ”strokes gained putting”).

Med start på banens 10. hul kom frederikshavneren hurtigt et slag over par, men på sit første par fem hul hentede han det tabte tilbage. På det næste lange hul slog Bjerregaard i vandet i andetslaget og endte med en bogey.

På det tidspunkt var de førende kun tre slag under par, så fra +1 med ni huller tilbage var der stadig muligheder for at skrive under på en score, der ville give en overskuelig afstand til toppen ved dagens afslutning, men i stedet for at bevæge sig opad, sank Bjerregaard helt til bunds.

På banens fjerde hul slog han i en greenbunker med 11 meter til hullet. Derfra har han sandsynligvis kantet bolden, for tredjeslaget endte mere end 30 meter på den anden side af pinden og i endnu større problemer. Da han endelig fik bolden i hul, var det for en triplebogey.

Der kom en smule oprejsning på dagens sidste hul, hvor Bjerregaard slog bolden i hul for birdie fra små 10 meters afstand. Det til trods er han klokken 19.40 dansk tid nær sidstepladsen med en score i +3.

Si Woo Kim er ved at gøre sin runde færdig. Han fører i -6 med Scott Stallings lige i hælene. Rickie Fowler og Matt Kuchar er også kommet godt fra start.

Næste uge debuterer Bjerregaard i The Masters. Han er ikke ude af Valero Texas Open endnu, men det peger i retning af, at han får et par ekstra dages forberedelse til årets første major.

Link til stillingen   

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer