Tre klubber på Falster er gået sammen om damehold | Golf.dk
Bagerst fra venstre: Maria Strandby, Ina Schirmacher, Lotte Petersen, Freja Damsø, Rosa Justesen, Pernille Gade og Anne Marie Raakjær Frost og Iligija Nielsen. Forrest fra venstre: Maren Lørup, Charlotte Neubauer, Lotte Holm, Siff Nielsen, Isabella Pedersen og Julianna Pedersen.

Tre klubber på Falster er gået sammen om damehold

14/05 - 2019 | Pressemeddelelse

De tre golfklubber på Falster er gået sammen om at danne et damehold i Danmarksturneringen. De tre golfklubber er Falster Golfklub, Marielyst GK og Golfklubben Storstrømmen. Holdet har hjemmebane i Falster GK og hedder FH GGG - Fusionshold Guldborgsund Golf Girls.

Ideen opstod i efteråret 2018 ved de årlige Lolland-Falster Mesterskaber for Damer i Marielyst Golf Klub. Klubmestrene i alle klubber på Lolland-Falster mødes årligt til en dyst i disse mesterskaber. Damerne fra de tre klubber på Falster, blev hurtigt enige om at de skulle danne et fusionshold.

Da det er et fusionshold, skal det godkendes af DGU. Holdet består af en bruttotrup på 12 kvinder, som mødes hver uge til træning hos golfproerne i hhv. Falster GK og GK Storstrømmen.

- Vi har trænet hele vinteren og været på træningsophold sammen for at lære hinanden bedre at kende, udtalte holdkaptajn Siff Nielsen.

Udover Siff Nielsen som holdkaptajn, er Charlotte Neubauer blevet udvalgt som turneringsleder.

- Vi er meget flittige til at komme til træning og spille runder på vores hjemmebane. Vi havde vores første kampweekend den 4. og 5. maj på hjemmebane mod Maribo og Næstved og vi glæder os til resten af sæsonen og er spændte på hvordan det kommer til at gå os, fortsatta Siff Nielsen.

Det blev til en vundet og en tabt kamp for FH GGG, som nu har nogle svære udekampe at se frem til.

Formålet med projektet er at hæve niveauet for kvindegolfen på Falster, og især integrere de unge juniorer. Sidst men ikke mindst har det øget sammenholdet for klubberne på Falster markant.

 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer