TP5 og TP5x bliver endnu bedre | Golf.dk
Taylormade TP5 og TP5x

Foto: Taylormade

TP5 og TP5x bliver endnu bedre

20/01 - 2019 | Pressemeddelelse

Fra 15. februar kommer Taylormades nyeste tourbold på markedet, og 2019-udgaven af TP5 samt TP5x bilver bedre end nogen anden bold, firmaet tidligere har produceret. Det er et resultat af introduktionen af det nye High-Flex Material (HFM).

Nøglen til at opnå højere hastighed uden at gå på kompromis med andre kvaliteter i bolden er opnået ved at væve det nye High-Flex Material ind i Taylormades femlags boldkonstruktion. I traditionelle golfbolde med tre eller fire lag er producenterne ude af stand til at benytte en blød kerne og fastholde høj boldhastighed.

Med 2019-udgaven af TP5 og TP5x er fart og spin effektivt blevet adskilt, hvilket muliggør, at en utrolig blød kerne kan pakkes ind i lag på lag med stigende hårdhed og derved skabe Speed-Layer Systemet.

Tidlige tests har vist, at topatleter med TP5 og TP5x oplever hastigheder, de aldrig tidligere har set. Under en nylig range session leverede Jon Rahm ball speed op mod 186 mph og et gennemsnit på 182,5 (hans gennemsnit har tidligere været 177-179 mph). Øvrige Taylormade-spillere har også oplevet mærkbare stigninger i ball speed under tests med forskellige svinghastigheder.

Boldene kommer også med en ny og mere slidstærk skal af urethan. Det kombineret med det nye HFM materiale og Taylormades patenterede design i fem lag gør, at TP5 og TP5x er i stand til at producere optimal boldflugt, hastighed og kontrol, uanset hvilken model spilleren vælger.

Begge modeller giver komplet performance fra tee til green. Begge leverer betydelig længde fra tee, men TP5 har et blødere feel (85 compression), har en lavere udgangsvinkel ved jernslag samt mere spin omkring green, mens TP5x føles fastere (97 compression) og genererer højere jernslag. 

Rory McIlroy og Beau Hossler forventes at tage TP5 i brug, mens spillere som Dustin Johnson, Jon Rahm og Jason Day læner mod at spille TP5x.

Fra 15. februar kan man købe de nye bolde. Prisen for et dusin er 449 kroner.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer