Tourdrømmen lever for Hillersborg | Golf.dk
Andreas Hillersborg holder liv i ambitionen om at spille på europatouren i 2020.

Foto: Brian Rasmussen

Tourdrømmen lever for Hillersborg

13/09 - 2019 | Claus Rødgaard Thomsen

Andreas Hillersborg fra Roskilde Golf Klub kan midlertidigt ånde lettet op.

En delt 12. plads på europatourens tourskoles “first stage” er lige nøjagtig nok til, at den 24-årige er videre til næste del af det brutale udskilningsløb mod det forjættede land, hvor Kjeldsen, Bjerregaard og kompagni bor.

Andreas Hillersborg er stadig amatør, men er nået til det stadie af sin udvikling, hvor han uundgåeligt overvejer at blive professionel.

Og professionel kan man vist godt kalde hans indsats i Fleesensee.

Efter fire runder var den tidligere Texas El Paso-elev 7 under par. Han formåede at gennemføre hele ugen uden en dobbelt bogey eller værre. Enhver golfer ved, at hvis man kan holde de helt fæle tal væk fra scorekortet, så har man en chance. Og det gjorde Andreas Hillersborg forbilledligt i det tyske.

Han delte sin 12. plads med i alt 10 andre spillere, som alle nu kan se det befriende “Q” ud for deres navne på leaderboard.

Blandt dem, som Andreas Hillersborg sluttede lige med er argentineren Rafa Echenique, som har spillet 180 turneringer på europatouren. 

Men ellers er “first stage” primært for de unge og håbefulde.

Se også vores video, hvor Andreas Hillersborg demonstrerer bunkerslag.

Alle, som sluttede 6 under par eller værre, må i træningstøjet og prøve igen næste år.

De to andre danskere, der var til start på Golf Fleesensee, Christian Dahl og Daniel Nyegaard missede allerede cuttet efter to runder.

Adskillige danske spillere skal spille første afdeling af tourskolen i de kommende uger. Det afvikles forskellige steder i Europa, ligesom anden afdeling også gør. Final stage spilles på Lumine i Spanien i november.

 

Link til resultatet

 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer