Torsdag ved MiD: Jetlag og vovepelse | Golf.dk
Den forsvarende mester, Matt Wallace, er en af de spillere, hvis præstation muligvis bliver påvirket af jetlag.

Foto: Getty Images

Torsdag ved MiD: Jetlag og vovepelse

23/05 - 2019 | Henrik Søe og Claus Rødgaard Thomsen

Onsdag var kold og blæsende og mennesketom. Torsdag er fersk og frisk og alt kan ske i Himmerland.

Her er seks spørgsmål, vi ser frem til at få besvaret på turneringenes første dag.
 

  • Er sjette gang lykkens gang? Efter fem Made in Denmark-turneringer uden danske takketaler, sukker vi efter en rød-hvid vinder. Selv om turneringer aldrig bliver vundet om torsdagen, så kan første runde give os et lille fingerpeg om de danske muligheder.

  • Hvem vover øjet? Made in Denmark har fået et nyt hul. Åbningshullet er risk/reward. Et par 4-hul, hvor man kan gå efter green. De tidlige indikationer er, at de fleste vil spille safe. Vi talte onsdag med en frivillig, der stod ved hul 1. Over en lang periode var det kun Joachim B. Hansen, der var gået efter green i drivet. Hans bold endte i vandet.

  • Hvordan går det debutanten? Oliver Hundebøll Jørgensen er den eneste af de 16 danskere, der aldrig har spillet Made in Denmark før. Hvem sagde begyndernerver?

  • Hvad er nu det? Driver fra loungen: Det kan godt være, at de færreste spillere går efter green på 1. hul, men på 14., som også er et par 4-hul, vil de næsten alle sammen gøre det. De skal slå ud fra en sponsorlounge på teestedet.

  • Jetlag? Thorbjørn Olesen, Lucas Bjerregaard og den forsvarende mester Matt Wallace var sammen med 10 andre spillere i feltet gennem en hård uge i USA. Kommer strabadserne og turen gennem tidszonerne til påvirke deres start på Made in Denmark.

  • Hvad bliver bedste runde? Himmerland er ikke kendt for at være en svær bane (nogle husker måske Tom Lewis, der en overgang truede med at gå en 59’er eller det, der var lavere i 2016). Men onsdag i Himmerland var blæsende og våd. Hvad vil det halvkedelig vejr betyde for scores?

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer