Torden tvinger World Ladies Championship til pause | Golf.dk
Nicole Broch Larsen må vente til søndag for at finde ud af, om hun skal spille finalen ved World Ladies Championship

Foto: Getty Images

Torden tvinger World Ladies Championship til pause

18/03 - 2017 | Martin Rahbech

Der er torden i luften over Mission Hills Resort i Haikou i Kina, og derfor nåede man ikke at spille anden runde ved World Ladies Championship færdig. Den genoptages søndag 7.15 lokal tid.

Tre danskere er til start, og de har alle en spændende søndag i vente. Emily Pedersen var fremme på 17. pladsen efter første runde, og hun nåede at spille 16 huller i -1 og er på en foreløbig 13. plads i -3.
Mens hun altså er godt på vej mod søndagens finalerunde.

Nanne Koerstz Madsen nåede 17 huller, og dem klarede hun i +4. Samlet er hun i +7 og på en foreløbig 82. plads. Hun har tre slag op til cutgrænsen, så udover at slutte med et brag på par-5 hullet 18., skal hun have lidt hjælp fra resten af feltet, så cutgrænsen kan blive rykket en smule.

Nicole Broch Larsen spillede sin runde færdig, og det klarede hun i 76 slag (+3), og hun ligger på en foreløbig 58. plads i +3 lige præcis indenfor cuttet.

Både Broch Larsen og Koerstz Madsen fik en træls oplevelse på banens første hul, som de begge fik et trippelbogey på. Det var Nicole Broch Larsens 10. hul, men det var hullet Nanna Koerstz Madsen startede på.

50 spillere mangler at spille deres anden runde færdig,.

Koreanske Hae Rym Kim spillede sin anden runde færdig og er i spidsen i -11 efter en bogeyfri 67’er på anden runde. Hun er ét slag foran Seon-Woo Bae, der nåede at spille 17 huller, men på dem imponerede hun stort med eagles på både 12. og 13. hul, og hun rundede også dagens arbejde af med en birdie på 17. hul.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer