Topplacering giver Poke stort spring inden sæsonfinale | Golf.dk
Benjamin Poke kan med en topplacering ved sæsonfinalen nærme sig et medlemskab af European Tour.

Foto: Brian Rasmussen

Topplacering giver Poke stort spring inden sæsonfinale

27/10 - 2019 | Kasper Ørkild

Benjamin Poke tog søndag morgen et stort hop op på Challenge Tour-ranglisten, da han endte i top-6 ved den kinesiske Challenge Tour-turnering Foshan Open.

Efter seks birdies, en bogey og en runde i 67 slag sikrede CGC-spilleren sig endnu en topplacering på kontinentets næstbedste tour. Dermed har han også spillet sig frem til en chance for at avancere frem til næste sæson.

Poke ligger nemlig til at tage et spring på 13 pladser i Road to Mallorca. Dermed ligger han på en 27. plads, inden sæsonfinalen på Mallorca afgøres.

Med en topplacering ved årets sidste turnering har han mulighed for at bryde muren ind til top-15, som sikrer et fuldt kort til European Tour næste sæson.

Martin Leth Simonsen endte på en delt 29. plads i Kina og hopper en enkelt plads frem på Road to Mallorca, hvor han er på en 35. plads.

Gyttegård-spilleren Rasmus Højgaard endte værst af weekendens danske deltagere. Men hans delte 39. plads er nok til at avancere på ranglisten inden sæsonfinalen. Dermed hopper han ind i top-20 og indtager en 19. plads, inden det hele afgøres på Mallorca. 

Kinesiske Zheng-Kai Bai vandt turneringen i svimlende 23 slag under par og blev den første kinesiske vinder på Challenge Tour.

Landsmanden Zechang Dou tog andenpladsen i -19, mens skotten Calum Hill endte på tredjepladsen i -18.

Challenge Tour Grand Final spilles fra den 7. november. 

Se hele stillingen her.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer