Topgolf igen i Marbæk | Golf.dk
DM i slagspil baner vejen for ECCO touren og international golf er tilbage på mesterskabsbanen i Marbæk . 

Foto: Ib Corneliussen

Topgolf igen i Marbæk

09/01 - 2018 | Martin Rahbech

Der er spillet mange store turneringer på Marbæk-banen i Esbjerg Golfklub i tidernes løb, og man er klar til at tegne nye store turneringer i de kommende mange år.
Næst stop er ECCO Tour, der i august afholder Made in Denmark Qualifier.

- Vi har tidligere været værter for store internationale turneringer og mesterskaber, men efter en pause, er vi igen i en opbygningsfase. Det startede med DM for hold i 2015 og sidste år med DM i slagspil. Med besøg af ECCO Touren er vi tilbage på det internationale niveau, som vores mesterskabsbane i Marbæk er designet til, siger formand Per Fisker i en pressemeddelelse.

Overfor Golf.dk bekræfter trænermanager Johannes Eriksen ambitionerne.
- Vores plan er at afholde en stor turnering som en årligt tilbagevende begivenhed. Med den historik vi har i Esbjerg er der rigtig meget, vi kan drømme om. Vi har ikke noget konkret planlagt, men vi har en bane, der kan give store sportslige udfordringer. Vi holder Marbæk-banen lukket januar og februar, og vi har jo to baner, så vi har mulighed for at holde den ene lukket for at forberede den til turnering, siger Johannes Eriksen til Golf.dk

Han nævner også et par af de udfordringer, der gør klubben til en oplagt vært for internationale turneringer.

- Vinden er jo en faktor, og vi har meget smalle fairways. Kombination med vinden og lyng kan give en speciel udfordring. Vi har også store greens, så der er mange muligheder for pin placeringer, så det bliver ikke supernemt, siger Johannes Eriksen.
 
 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer