Titleist udvider Projekt Fart | Golf.dk
Titleist TS2 og TS3 hybridkøller.

Foto: Titleist

Titleist udvider Projekt Fart

31/07 - 2019 | Pressemeddelelse

Skabt som en del af Titleist Speed Project repræsenterer Titleist TS en ny standard for performance i hybridkøller. De kombinerer eksplosiv fart og længde fra TS metalkøller med den avancerede teknologi, der har gjort Titleist til de mest benyttede hybridkøller på PGA Touren.

Blandt dedikerede golfspillere – og Titleists ingeniører – er hybridkøller betragtet som scoring clubs, ikke rescuekøller. De nye TS2 og TS3 hybrider drager fordel af et innovativt Titleist Speed Chassis og tillader spillere at erstatte deres lange jern med endnu mere fart, højere launch og større præcision. 

Den ekstremt tilgivende TS2 maksimerer performance for spillere, som har en flad angrebsvinkel og leverer høj boldflugt med ubesværet længde. Det større køllehoved er designet til spillere, som foretrækker et udseende som en fairwaykølle.

Den hurtigt affyrende TS3 producerer fremragende længde og kontrol til spillere, som slår ned på bolden og frembringer mid launch, præcis længde og kontrol som i et jern. Det kompakte design med en kantet tå er designet til spillere, som foretrækker et look som et jern.

- Stort set alle spillere, der har testet en TS hybrid, har haft den samme reaktion – de her ting flyver bare. Når det kommer til verdenen af golfkøller, så genererer hybridkøller ikke altid den samme begejstring, man kan se i andre kategorier. Men med TS har vores hold af udviklere skabt en hybrid, som spillere vil begynde at betragte som deres go-to club - en kølle de bare ikke kan vente med at slå, udtaler vicepræsident for Titleist marketing, Josh Talge.

Fra 12. august kan Titleist TS hybriderne testes ved fittingdage, og køllerne er i handlen 30. august.

Charley Hoffman, Ian Poulter og Charles Howell III er blandt spillerne på PGA Touren, som har taget TS serien til sig.

Forbedringerne i forhold til forgængeren – 818 hybriderne – er mærkbare. Slagfladen er gjort 16 procent tyndere, tyngdepunktet er sænket og MOI er 10 procent højere, hvilket giver en kraftfuld kombination af fart, stabilitet og øget tilgivenhed.

TS3 kan købes i 19, 21, 23 og 25 grader. TS2 produceres også i 17 og 27 grader.

Prisen er 1.999 kroner

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer