Titleist udvider med T-400 | Golf.dk
Titleist T-400

Foto: Titleist

Titleist T-400

Foto: Titleist

Titleist udvider med T-400

05/02 - 2020 | Pressemeddelelse

De nye super distance Titleist T400 jern er designet til at give spillere med moderat svinghastighed den ultimativt tilgivende Titleist-oplevelse.

Jernene, som har en hul konstruktion, super tynd slagflade og et ”split sole design” er i handlen fra 27. marts. De er udstyret med en ekstrem mængde tungsten, som hjælper spilleren til at sende bolden højere og flyve den længere.

T-400 er den seneste tilføjelse til Titleist T-serien, som tæller T100, T100S, T200 og T300. Dermed er der en model til spillere på alle niveauer.

- T400 er et super distance Titleist jern. Disse køller er udviklet til at få bolden i luften og sende den så langt som muligt, selv når træffet ikke er perfekt. Der er så mange golfspillere, specielt dem med moderat svinghastighed, som kan få glæde af denne teknologi. T400 får det absolut maksimale ud af dit sving, mens de stadig leverer et Titleist jerns spilbarhed med den lyd, feel og det udseende, som dedikerede spillere forlanger, udtaler Josh Talge fra Titleist.

Den hule konstruktion producerer ekstremt høj MOI, mens jernenes ”split sole design” reducerer friktionen med underlaget. Op til 100 gram tungsten i hvert køllehoved giver et lavt tyngdepunkt og arbejder i kombination med det tynde, smedede SUP-10 L-Face Insert i de lange jern, som producerer eksplosiv fart. Grips og skafter er skabt i letvægsmaterialer, hvilket øger svinghastigheden og derved giver mere længde.

Som udgangspunkt kommer T400 med True Temper AMT Red stålskafter eller Mitsubishi Fubuki MV IR grafitskafter. Grippet er et 43 grams Golf Pride Tour Velvet 360 Lite+.

Både med stålskaft og grafit kommer et T-400 jern til at koste 1.500 kroner. 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer