Titleist præsenterer populært alternativ til hybridkøller | Golf.dk
Titleist U500 og U510.

Foto: Titleist

Titleist præsenterer populært alternativ til hybridkøller

17/07 - 2019 | Pressemeddelelse

De nye Titleist U-Series utility jern tilbyder to unikke modeller – U500 og U510 – designet for at udvide rækken af forskellige slag med de lange våben i bag'en. De bliver kaldt utility jern af en grund – utility betyder omtrent anvendelig, gavnende, nyttig – og U500 og U510 producerer mere længde end et standard jern og mindre spin end en hybrid, og de leverer det ene slag, som golfspillere har brug for, præcis når de har brug for det.

Titleist U-Series, som er tilgængelige i butikker fra 30. august, benytter en smedet L-face teknologi med ekstreme mængder tungsten, hvilket giver højere launch, hurtigere ball speed og samlet set revolutionerende performance i de lange jern:

U500 er designet til de bedste spillere med henblik på overlegen shot making. Den ekstremt versatile og lavtloftede utility har en kompakt form, som giver højere launch og blødere landing – hvilket fører til præcis længdekontrol.

U510 har spilkarakteristika som en hybridkølle, men i et tilgivende muskuløst jern. U510 har høj udgangsvinkel, kommer med en større og bredere sål, og er derfor både lettere at slå og giver konsistent performance slag efter slag. Utility jernet skaber en så kraftfuld kombination af længde, launch og tilgivenhed, at Titleists ingeniører var i stand til at skabe et 16 graders 1-jern, som er til at benytte både fra tee og fairway.

U-serien er allerede de mest benyttede utility jern på PGA Touren – blandt andre har Adam Scott, Jordan Spieth og Jimmy Walker taget dem i brug – og den nye U-series vil få en prominent rolle at spille denne uge i The Open Championship, hvor U500 og U510 vil være utilities #1 på Royal Portrush.

Adam Scott er særligt begejstret for sin nye tilføjelse til bag'en.

- Altså, den højdefordel, dette jern giver, kan ikke sammenlignes med noget. Nu til dags er golfkøller produceret til at skabe fart, og når man har farten, er det kontrol, man er ude efter. Man leder efter balancen, og det er, hvad denne kølle giver dig, udtaler den tidligere nummer ét i verden.

U500 kan købes i 17, 20 og 23 graders loft, hvilket svarer til 2-jern til 4-jern.
U510 bliver tilgængelige fra 1-jern til 4-jern i 16, 18, 20 og 22 graders loft.
Standardskaftet er et graphite HZRDUS Smoke Black 90. 

- Der er mange golfspillere derude, som ikke vil spille med hybridkøller, men som søger efter lignende performance i den lange ende af sættet. De ønsker højere launch og længere slag, de vil kunne kurve bolden, de vil kunne lande bolden tæt på hullet – de vil bare gerne gøre det med et jern i hånden. Alt i udviklingen af U500 og U510 var rettet mod at give disse golfspillere performance, udseende og feel, som de altid har drømt om i et langt jern, og måske ikke troede muligt, udtaler Josh Talge, vicepræsident for Titleist Golf Clubs.

Vejledende udsalgspris er 1.999 kroner. 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer