Titleist opgraderer to bolde til 2020 | Golf.dk
Titleist Velocity

Foto: Titleist

Titleist Tour Soft

Foto: Titleist

Titleist opgraderer to bolde til 2020

17/01 - 2020 | Pressemeddelelse

Syvende februar er nye bolde fra Titleist I butikkerne. Markedets førende boldmærke har opdateret og forbedret Velocity og Tour Soft

Tour Soft
Den største kerne nogensinde produceret i en bold fra Titleist giver mere længde og bedre performance i det korte spil.Titleist Tour Soft blev lanceret for to år siden med nye materialer og teknologier, som leverede de bedste resultater i sin kategori af bolde med en kombination af blød kompression, meget høj boldhastighed og glimrende spin og kontrol omkring green.

Spillere, som foretrækker en bold med blød feel, kan snart prøve Tour Soft 2020, som er en forbedring af sin forgænger på følgende punkter:

  • Endnu større kerne, som giver højere boldhastighed og mere længde.
  • Den større kerne betød, at ingeniørerne blev nødt til at gøre coveret endnu tyndere, hvilket giver mere spin i det korte spil.
  • Et nyt dimplemønster giver mere penetrerende boldflugt.
  • Et ”T” på siden af bolden fungerer som sigtelinje og gør det nemmere at finde målet på green.

-  Spillere, som søger en bold med blødere feel, burde ikke ofre længde fra tee eller kontrol i slagene mod greens. Vi ved, de skal spille rigtig golf, så deres bold skal være meget mere end bare blød. Den nye generation af Tour Soft fortsætter med at vise, hvad der er muligt i et design med lavere kompression. Vores ingeniører har udviklet en længere bold med bedre resultater over hele spektret, mens den bløde feel, som golfspillere elsker ved dette produkt, er bibeholdt, udtaler vicepræsident for markedsføring af Titleist bolde, Michael Mahoney.

Den nye Tour Soft bliver tilgængelig både i hvid og gul. Prisen for et dusin bliver 329 kroner.

Velocity
Hver komponent i den nye Titleist Velocity bold er blevet skabt med henblik på at opnå maksimal hastighed, inklusiv ny aerodynamik og teknologier i kernen, som leverer den længste og bedste Velocity til dato.

  • Et nyt dimplesystem er designet til at give en mere stabil og højere boldflugt for mere længde. 
  • Velocitys større LSX kerne genererer hurtigere boldhastighed med ekstremt begrænset spin ved alle fulde slag, hvilket hjælper til at vride den sidste meter ud af slaget.
  • Den større kerne giver til gengæld ekstra spin til det korte spil.

- Velocity-spillere elsker længde, og de holder aldrig op med at efterspørge flere meter. Men vi ved, at de også forsøger at producere lavere scores, og der er længde kun en del af ligningen. De forbedringer, vores ingeniører har foretaget i Velocitys aerodynamik og højhastighedskerne, er betydningsfulde. Golfspillere kan tage sigte fra større afstand med vished om, at hvis de sætter et godt sving på, får de den ekstra længde på slaget til at nå green, og med en boldflugt til at stoppe den, udtaler Michael Mahoney.

Udover hvid produceres boldene i mat pink, mat grøn og mat orange. Ligeson Tour Soft er Velocity i handlen syvende februar til 249 kroner dusinet.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer