Titleist introducerer nye SM7 wedges | Golf.dk
Titleist SM7

Foto: Titleist

Titleist SM7

Foto: Titleist

Titleist introducerer nye SM7 wedges

22/01 - 2018 | Pressemeddelelse

Håndværksmesteren Bob Vokey og hans pionerende team af udviklere fortsætter med at forme fremtiden inden for wedgedesign med introduktionen af de nye Titleist Vokey Design Spin Milled 7 wedges. SM7 wedges giver alle golfspillere mulighed for et bedre, mere selvsikkert short game gennem uovertruffent håndværk, teknologi og ydeevne.

Forgængeren, SM6, varslede en ny æra inden for wedge teknologi og ydeevne med det banebrydende Progressive Center of Gravity (CG) design. Fremskridtene opnået med SM7 - allerede den mest brugte model på PGA Touren - øger kløften i ydeevne mellem Vokey og alle andre wedges yderligere.

Ved at skabe forbedringer i alle tre områder af wedge performance giver SM7 øget alsidighed med flere forskellige muligheder for fitting, forbedret kontrol af længde og boldflugt samt mere spin.

Den hurtigste vej til et bedre short game er en wedge fitting. Gennem sit samarbejde med verdens bedste spillere giver Bob Vokeys seks tour-testede grinds - F, S, M, K, L og den nye D grind - golfspillere på alle niveauer mulighed for at få udstyr til præcis deres svingtype, deres måde at udføre slag på og deres egne baneforhold.

F Grind: Primært til fulde sving og slag med vinkelret slagflade mod målet. Derfor er F den eneste model tilgængelig fra 46-52 grader. F grind i 54 og 56 grader er den mest benyttede dandwedge på PGA Touren.

S Grind: Med design beseret på feedback fra Steve Stricker fungerer S bedst ved slag med vinkelret slagflade, men med en smule mere alsidighed end F. 

M Grind: Vokeys favorit, M Grind, er designet til spillere, som kan lide muligheden for at manipulere slag ved at åbne og lukke slagfladen omkring green.

D Grind: En wedge med meget bounce, men designet på en måde, som giver alsidighed.

K Grind: Wedgen med mest bounce i serien er K Grind, den ultimative bunkerkølle og den mest tilgivende wedge i serien.

L Grind: Med en snæver form giver L Grind maksimal alsidighed omkring green, men til gengæld er det den mindst tilgivende i serien.

Nogle af fordelene ved SM7

Vokey SM7 tilbyder spillets mest komplette udvalg af loft, bounce og grinds med 23 kombinationer.

Et fintunet Progressive Center of Gravity forbedrer boldflugten og længdekontrol.

100 procent inspicerede Spin Milled grooves skåret endnu nærmere grænserne for det tilladte end tidligere. Det giver mere spin (op mod 100 rpm i gennemsnit).

De nye SM7 wedges er tilgængelige i tre finishes: Tour Crome, Brushed Steel og Jet Black.

Desuden er det muligt at bestille den nye model med en række særlige features for øget personalisering.

- Efter at have arbejdet med tourspillere i mere end 20 år ved jeg, at de ikke putter en ny wedge i bag'en, medmindre den er bedre. Hver gang, vi præsenterer en ny udgave, bliver vi nødt til at bevise dens værd. Jeg kan ikke begynde at fortælle, hvor mange gange gennem de seneste par år, spillere har spurgt, hvordan vi ville finde på noget bedre end SM6. Baseret på, hvor hurtigt, spillerne skifter til SM7, ved vi, at det er lykkedes, udtaler Bob Vokey. 

Jordan Spieth, som har taget fire SM7 wedges i brug med det samme, er en af mere end 100 tourspillere, som er skiftet til wedges fra den nye serie. Listen inkluderer også Jimmy Walker, Bill Hass, Webb Simpson og Andrew "Beef" Johnston. 

Prisen er 1299 kroner. SM7 er tilgængelige fra 11. marts.

 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer