Titleist AVX er blevet endnu blødere og endnu bedre | Golf.dk
Titleist AVX

Foto: Titleist

Titleist AVX er blevet endnu blødere og endnu bedre

29/01 - 2020 | Pressemeddelelse

Den næste generation af Titleist AVX er udviklet til at skabe højere boldhastighed, mere længde og øget spin i det korte spil. Det har forbedret den boldteknologi, som har produceret banebrydende resultater for spillere, der prioriterer længde og ekstremt blød feel.

AVX blev først introducert i foråret 2018 efter fire måneders markedstests og blev kreeret som et alternativ til Titleist Pro V1 og Pro V1x for at tilbyde lavere boldflugt, mindre spin og blødere feel end de to velkendte topmodeller. 

Alle dele af AVX, fra kerne til cover, er blevet genudviklet for at kunne levere endnu bedre performance fra tee til green. 

Motoren i AVX 2020 er en større kerne med lav kompression, som samarbejder med det næste lag, som er ekstra fleksibelt og giver højere boldhastighed og mindre spin i det lange spil for maksimal længde. Et nyt, tyndere urethan cover, som er specialudviklet til AVX, leverer øget spin og kontrol ved slagene omkring green. Den større kerne producerer også en endnu blødere feel.

Den nye AVX bliver tilgængelig i både hvid og gul, og er i butikkerne fra syvende februar.

- Vi møder konstant spillere, som fortæller, at AVX er den bold, de har ventet på. På samme tid har vil været i stand til at bruge de spillere til at forstå, hvordan de oplever AVX bolden og hvad vi kan gøre, for at få dem til at producere lavere scores. Forbedringerne af AVX er et direkte resultat af deres indblik og vores udviklingsafdelings opfindsomhed. Det har løftet designet til et helt nyt niveau, og vi forventer, at resultatet bliver bedre scores. Den nye AVX er hurtigere, længere, og den præsterer bedre omkring green. Og den leverer endnu mere af den utroligt bløde feel, som spillerne elsker ved dette produkt, udtaler Senior Product Manager for Titleist Golf Balls, Frederick Waddell.

Prisen for et dusin Titleist AVX er 449 kroner.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer