Titelforsvaret starter lovende for Axelsen | Golf.dk

Titelforsvaret starter lovende for Axelsen

02/07 - 2019 | Mikkel Ring Christensen

Verdensmesteren John Axelsen lagde flot ud på Silkeborg Unico Banen, da Danish International Amateur Championship tog sin begyndelse. De seneste to års mester lavede en eagle under første runde og kom rundt i 70 slag. 

21-årige Axelsen, som går på University of Florida, spillede lige op med Jonas Lykke Petersen fra Hillerød, og de to sjællændere er kun et slag fra førstepladsen.

Tre fjerdedele af de 95 deltagere er danskere, men det var tyske Luc Breuer, som kom bedst fra start med en runde i -3. Han var en af kun 13 spillere, som var under par på første runde.

Axelsen var ikke den eneste herrelandsholdsspiller, som var i røde tal tirsdag. Både August Thor Høst og Rasmus Neergaard-Petersen klarede banens udfordringer i 71 slag og deler fjerdepladsen.

Alle tre var med ved EM i Østrig, som sluttede lørdag, men trods det travle program har de hver især fået et godt udgangspunkt for at jagte podieplaceringer.

Niendeplads til Rasmus Neergaard-Petersen ved EM

Det har damelandsholdsspilleren Marie Lund-Hansen også i DILAC. Sønderjyden klarede sig rundt i 69 slag og fører med to slag ned til Fie Kjærgaard Olsen. Ingen andre end de to var under par på første runde.

Marie Lund-Hansen vandt DGU Elite Tour II for en måned siden og kommer til Silkeborg Ry Golfklub i god form. I løbet af de kommende tre dage skal hun blandt andre forsøge at holde den dobbelte danmarksmester Puk Lyng Thomsen bag sig. Hun deler tredjepladsen med Karen Fredgaard i par.

Link til stillingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer