Tip: Du kan i år se alle slag fra alle spillere | Golf.dk
Masters egen app, og især trackfunktionen, giver en ekstra dimension til din Major-oplevelse.

Tip: Du kan i år se alle slag fra alle spillere

12/04 - 2019 | Magnus Ankerstrøm

Masters 2019 er kommet godt fra start set i et underholdningsperspektiv. Banen står som altid knivskarpt, det store TV-setup kører for fuld skrue, og flere favoritter spiller topgolf.

Augusta National har, som et lille ekstra krydderi til oplevelsen hjemme i stuerne, fået udviklet en ny funktion, der bringer dig endnu tættere Masters.

Egentlig er det mere en videreudvikling af PGA Tourens ”shot tracker”, hvor du kan se live-statistik på alle slag i turneringen. Nyheden ved Masters ”track-funktion” er dog ikke uvæsentlig: Du kan nemlig se videoklip af alle slag på alle spillere. Og kun med få minutters forsinkelse.  

Vil du f.eks. gerne følge Thorbjørn og Lucas ekstra tæt i denne uge, så er dette en virkelig lækker feature.

Track giver oversigt over alle huller, og du kan ”live” se hvem der spiller lige nu, og om de f.eks. er på fairway, i skoven, på green osv. Du kan endda også zoome ind og tilvælge grafik over hældning på greens og andre detaljer.

Klikker du på en enkelt spiller, så får du hans nuværende placeringen, og kan se historik for samtlige huller han har spillet. Opdatering sker med få sekunders forskel fra live-tv feed, og 1-2 minutter efter bliver der lagt en video op af slaget.  

Praktisk er der tale om et ekstra stort medie-setup på Augusta, som gør at alle slag filmes hele tiden, og at der reageres hurtigt i medievognen med redigering og upload af de tusindvis af videosekvenser. Men resultatet er fantastisk.  

Prøv track i aften når du alligevel skal følge med. Det kan sagtens anbefales samtidig med at Masters kører på dit TV.

Masters 2019 med track, live stilling osv. kan downloades gratis som app. Du kan også finde funktionen via deres hjemmeside her.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer