Tilfreds Jensen satser på et stort resultat | Golf.dk
Lasse Jensen spiller både på europatouren og challengetouren i år. Han var stærkt spillende fredag.

Foto: Jens Morten

Tilfreds Jensen satser på et stort resultat

24/05 - 2019 | Claus Rødgaard Thomsen

Når vinden blæser, som den gør i dag, skal der ikke helt så meget til.

En runde i 2 under par var derfor nok til, at Lasse Jensen kunne rykke mere end 50 pladser frem i feltet. Lige nu ligger han nummer 30, og dermed har han med sikkerhed klaret cuttet ved Made in Denmark for fjerde gang i sin karriere.

- Jeg spillede rigtig godt i dag, der var god stabilitet i det. Jeg er rigtig fint tilfreds, opsummerede han efter sin runde.

Her lavede han fire birdies og to bogeys og kompenserede dermed for en åbningsrunde, hvor tingene bare ikke kørte for ham.

Han havde lige nået at varme sig indendørs i fem minutter, mens han underskrev sit scorekort, Men han havde stadig hue og adskillige lag tøj på, da han bagefter talte med journalister.

- Det er et meget kompakt leaderboard. Hvis vejret bliver som det her i morgen, så bliver der stor udskiftning i feltet. Det gør der altid, når det blæser så meget, sagde den 34-årige Asserbo-spiller, som naturligvis håber, at det atter bliver ham, der stryger opad i feltet lørdag.

Han har en kategori, der kun giver ham adgang til et begrænset antal turneringer på europatouren.

- Jeg prøver at spille mine chancer herude. Jeg ved, at mit bedste golf er til at spille med om sejren. Det er det, jeg satser på. Der skal komme en uge, hvor det hele kører, sagde han.

Han er dog allerede sikker på en plads i næste uges turnering i Belgien.

Lasse Jensen er i gang med sin fjerde turnering på europatouren i år. Han har klaret cuttet i alle fire, og han ligger lige nu nummer 188 på Race to Dubai, hvor de 115 ved sæsonens afslutning beholder spillerettigheder til europatouren i 2020.

Link til stillingen

 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer