Tigermania under opsejling på Bahamas | Golf.dk
Tiger Woods er et af flere store navne ved Hero World Challenge.

Foto: Getty Images

Tigermania under opsejling på Bahamas

01/12 - 2017 | Claus Rødgaard Thomsen

Der er stadig masser af ubesvarede spørgsmål omkring Tiger Woods. Men spille golf kan han altså stadigvæk.

Fredag forbedrede han sin imponerende torsdagsrunde med et enkelt slag. Tiger Woods er syv under slag under par for turneringen og er nu på en delt 5. plads.

Woods er fem slag fra den førende Charley Hoffman og er med i kampen om sejren i sin første turnering i mere end 300 dage.

En ærgerlig bogey efter en tur i wasteområde på 18. hul var ikke noget optimalt punktum for Woods, men han havde alligevel al mulig grund til at smile foran tv-kameraerne få minutter senere.

- Det her beviser, at min operation var vellykket, min rehabilitering har været fantastisk, og jeg er klar til at spille golf, sagde Tiger Woods, som også sagde, at han havde haft svært ved at greje hastigheden på greens på Bahamas.

Woods brugte 26 putts på en dag, hvor han producerede fire birdies og en eagle på 9. hul.

Han ramte ni af 13 fairways og netop hans præcision fra tee (eller mangel på samme) er noget af det, som mange vil analysere i den genkomne Tigers spil. Ni af 13 er ikke overdrevet imponerende på en bane med brede fairways, men for det meste var det kun med få meter, han missede, når han ikke ramte fairway.

Men den bedste målestok for hans præstation er naturligvis hans placering i det lille, men stærke felt. Og her gør den snart 42-årige legende et fantastisk indtryk.

Før turneringen var der kun to spillere, som bookmakerne havde mindre fidus til end Tiger Woods, nemlig Kevin Chappell og Charley Hoffman.

Ironisk nok er netop Hoffman flyvende og efter en 63’er med 12 birdies fører han med tre slag til Jordan Spieth og Tommy Fleetwood (hvis runde lige nu ikke er færdigspillet).

Stakkels Hoffman blev selvfølgelig bagefter spurgt om Tiger Woods, mere end han blev spurgt om sit eget spil.

- Det er helt specielt at være her og forhåbentlig er han med fremme på søndag, sagde Charley Hoffman.

Californiske Hoffman er 40 år gammel og er af den generation, der har fået masser af endefulde på golfbanen af Tiger Woods.

Men det har unge kometer som Justin Thomas, Jordan Spieth og Hideki Matsuyama slet ikke. Det er de fleste golffans’ våde drøm at se Tiger Woods tilbage i form og i kamp om majors mod netop de unge, frygtløse gutter.

Det er alt, alt for tidligt at kaste konfetti i luften, men indtil videre går Tiger Woods’ comeback over enhver forventning.

Du kan følge det på C More Golf.

Link til stillingen

 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer