Tiger Woods og Gil Hanse designer bane på Hawaii | Golf.dk
Gil Hanse, Tiger Woods og Mr. Du Sha (grundlægger af Pacific Links International).
Kyststrækningen hvor de to nye baner skal designes og laves.

Tiger Woods og Gil Hanse designer bane på Hawaii

15/04 - 2019 | Pressemeddelelse

Pacific Links International er gået sammen med den verdensberømte golfarkitekt Gil Hanse og selveste Tiger Woods, om at lave en ny mesterskabsbane i Makaha Valley på Hawaii. Målet er et lave en af golfsportens fineste og mest efterspurgte baner, som både er en udfordring for profesionelle såvel som amatører.

Den nu 15 dobbelte majorvinder Tiger Woods og hans salskab TGR Design, blev i starten af denne måned afsløret som en af hovedarkitekterne, bag én af de to nye planlagte baner i den smukke Makaha Valley. Projektet er igangsat af Pacific Links International, som er et netværk bestående af over 400 premium golfbaner som ligger i de lande der grænser op til stillehavet.

Woods og resten af hans hold skal stå for at designe den nordlige bane, i mens at kreatøren bag den olympiske bane i Rio de Janeiro, Gil Hanse, står for udviklingen og designet af den sydlige bane.

Sammen vil de skabe et verdensklasses anlæg på hele 644 hektar som hænger sammen med det eksklusive Makaha Valley Resort. Banerne på den tredje største Hawaiianske ø, Oahu, vil også kunne bruges som mesterskabsbane for profesionelle turneringer.

Selve området og terrænet er et ideelt sted at designe en bane, da det står naturligt og uberørt med det krystalblå hav til den ene side og den oldgamle vulkan Mt. Ka'ala på den anden.

- Hos TGR design har vi et fokus på at finde de mest spetakulære lokationer, så vi kan designe de bedste og mest mindeværdige baner. Makaha Valley på Ouha's vestkyst er virkelig en af disse unikke steder. Selve banen kommer til at være indrammet i det flotte landskab, med havudsigt mod vest og udkig til de imponerede bjerge mod øst. Vi arbejder på at designe en golfbane der bruger alle elementer af området og samtidig er sjov og udfordrene for golfspillere på alle niveauer, sagde Tiger Woods på et pressemøde den 3. april.

Du kan se videoen, hvor de første designs af det Hawaiianske mesterværk afsløres, her.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer