Tiger stiller ikke til start i Masters | Golf.dk
Tiger Woods har taget konsekvensen af sin anholdelse og er gået i behandling.

Foto: Getty Images

Tiger stiller ikke til start i Masters

01/04 - 2017 | Martin Rahbech

Det ville nok komme som en overraskelse for mange, hvis Tiger Woods stillede til start ved Masters i næste uge.

Men det overraskede næppe mange, at han fredag aften bekendtgjorde, at det ikke vil ske.

- Jeg har ikke nogen tidsplan for mit comeback, men jeg vil fortsætte mit flittige arbejde på at komme tilbage og jeg vil komme tilbage derud så hurtigt som muligt, sagde Tiger Woods i en udtalelse fredag.

Tiger Wooods vil dog vise sig ved Masters, da han er meldt til Augusta National tirsdag for at deltage i Champions Dinner.

Det er i år 20 år siden, han vandt Masters første gang, og det har han taget udgangspunkt i bogen The 1997 Masters: My Story.
Han optrådte i den forbindelse for første gang offentligt frem for første gang siden han trak sig fra Omega Dubai Desert Classic i starten af februar, og her var han klar i mælet omkring sin mulige deltagelse ved Masters 20 år efter sin første sejr.

- Det håber jeg ved gud. Jeg prøver alt, hvad jeg kan for at komme tilbage og spille. Jeg elsker den turnering, og den har betydet så meget i mit liv. Den har så meget historie og betydning for mig, og jeg ville elske at komme tilbage til den, sagde Tiger Woods til ABC's Good Morning America.

Det bliver så ikke denne gang.

User Comments:

  • Surprice

    01/04 - 2017 | Kim Riishøj

    Come on... Selv om vi alle ønsker det, så er han slidt op... alt for tidligt, men han er færdig.... Ingen topelitespillere kan være så skadet og så længe og så komme igen. Så var det sket... Så var han på fuld skrue igen........

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer