Tiger peger på sig selv | Golf.dk
Kaptajn Tiger Woods kommer selv til at svinge køllerne, når Presidents Cup spilles i Australien.

Foto: Getty Images

Tiger peger på sig selv

08/11 - 2019 | Mikkel Ring Christensen

Når Presidents Cup spilles om en måned i Australien, får Tiger Woods rigeligt at se til. Ikke alene er han kaptajn får det amerikanske hold, han skal også selv spille. 

Det blev klart, da den snart 44-årige superstjerne natten til fredag valgte sine fire captain's picks.

Vinderen af US Open, Gary Woodland, fik sammen med Tony Finau, Patrick Reed og... Tiger Woods de sidste pladser på holdet.

Woods har aldrig tvivlet på sine egne evner, og det er da også fuldt berettiget, at han sætter sin lid til sig selv. Masters-vinderen er verdens nummer syv denne uge, og det er ikke mere end halvanden uge siden, han vandt sejr nummer 82 på PGA Touren. 

- Som kaptajn vælger jeg Tiger Woods som den sidste spiller på holdet. Han har deltaget i ni Cups, eller sådan noget, han har spillet i Australien to gange i Presidents Cup, så dette bliver hans tredje som spiller. Det bliver krævende, men jeg har tre fantastiske assistenter i Fred (Fred Couples), Strick (Steve Stricker) og Zach (Johnson), og det er en stor hjælp. To af dem har vundet Presidents Cups som kaptajner, og den tredje kommer til at blive kaptajn inden længe. Det er tre begavede fyre, som kan hjælpe mig, når jeg spiller, sagde Woods om valget på sig selv.

Han bliver den første spillende kaptajn siden Hale Irwin i den første udgave af Presidents Cup tilbage i 1994. 

Det amerikanske hold, som skal forsøge at vinde for ottende gang i træk, består af: 

Patrick Cantlay, Bryson DeChambeau, Dustin Johnsoon, Brooks Koepka, Matt Kuchar, Xander Schauffele, Webb Simpson, Justin Thomas, Patrick Reed, Tony Finau, Gary Woodland og Woods selv.

De kommer op imod et internationalt hold bestående af:

Marc Leishman, Hideki Matsuyama,  Adam Scott, Louis Oosthuizen, Haotong Li, Abraham Ancer, C.T. Pan, Cameron Smith og de fire picks, Adam Hadwin, Jason Day, Sungjae Im og Joaquin Niemann.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer