Tiger fører i Japan | Golf.dk

Tiger fører i Japan

24/10 - 2019 | Mikkel Ring Christensen

Mandag spillede Tiger Woods om skins mod Jason Day, Hideki Matsuyama og Rory McIlroy i en stort anlagt tv-begivenhed. Den snart 44-årige vinder af The Masters virkede ikke videre overbevisende ved den lejlighed, men Woods ved, hvornår det tæller.

Det gør det ved The ZOZO Championship, hvor Tiger er en af fire spillere fra verdens top-10 til  start, og der er 64 verdensranglistepoint til vinderen. 

Det så ikke ud til, at Woods skulle spille nogen betydningsfuld rolle i turneringen, da han lagde ud med bogeys på sine tre første huller, men runden skulle hurtigt ændre karakter. Woods var tilbage i par efter syv huller; under par efter ni; og med fem birdies i løbet af de sidste syv huller på Narashino Country Club sikrede han sig en runde i -6.

Blandt de 78 deltagere var kun Gary Woodland i stand til at matche den score. De to majorvindere fører med et slag ned til Japans egen Hideki Matsuyama.

Woods har ikke spillet turneringsgolf siden BMW Championship i august, og kort tid derefter fik han foretaget et indgreb i knæet. Det lader ikke til at være tomme ord denne gang, når Woods siger, at han har det bedre end i årevis. Sådan lød det inden starten på turneringen, og efter første runde forklarede han, at det især var på greens, han havde brilleret. 

- Jeg slog en masse gode putts, og jeg rullede dem på linjen. Det er en af de mere besynderlige runder, jeg har spillet i et stykke tid. Det virkede som om, at alle putts, jeg rullede i hul, bortset fra syvende hul, var fra venstre mod højre. Det va skørt. Jeg har nok holet syv eller otte fra venstre mod  højre i dag, sagde verdensstjernen.

Som nummer to i verden er Rory McIlroy feltets højest rangerede spiller, men nordireren fik ikke nogen god start på turneringen i Japan, hvor han til næste sommer har besluttet at repræsentere Irland ved OL.

Det blev til en runde to slag over par og en delt 47. plads, otte slag fra de to forsvarende majorvindere i spidsen.

Link til stillingen

User Comments:

  • Mere fit, knap så bulket, måske mere komplet golfer nu?

    24/10 - 2019 | Jan Pedersen

    Det klæder ham at have tabt lidt muskelmasse på overkroppen (knap så store arme og skuldre) således at han forhåbentlig fremover fokuserer udelukkende på fysisk velvære, sublim teknik, godt humør og overlegne strategiske evner på golfbanen ..... ingen tvivler jo på hans golfhjerne og de mange år i gamet må kunne bruges konstruktivt ........ håber han holder stilen de næste 6 år, måske 10 år ......... kan godt se ham spille med (søndag eftermiddag, the stretch) om yderligere 6-10 majors de næste 6-10 år .......... med skrabet isse og bistert toilet-skæg kunne han endda møde op på teestederne og se ganske mean ud ......... igen.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer