Tiger færdig for dette år | Golf.dk
Tiger Woods kan se tilbage på en lang sæson, der beviste, at han ikke er færdig

Foto: Getty Images

Tiger færdig for dette år

03/12 - 2018 | Martin Rahbech

Det har været en vild sæson for Tiger Woods. Han var i udkanten af top 1000 i verden ved årsskiftet til 2018, og nu er han nummer 14.

Han har også vundet for første gang på PGA Tour i fem år, da han vandt den helt store turnering Tour Championship i september. Det endte med 18 turneringer på PGA Touren sammen med en plads som spiller ved Ryder Cup for ottende gang, men første gang siden 2012.

2019 bliver noget anderledes.

- Jeg kommer ikke til at spille så meget, som jeg gjorde i år. Jeg spillede for meget i år. Det var bare for meget for min krop, og jeg var ikke fysisk klar tid det, men hvem kunne vide, at jeg kom hele vejen i slutspilsturneringerne, sagde Tiger Woods efter slutningen på Hero World Challenge.

Der var mange usikre tanker omkring Tiger Woods inden denne sæson, men det er ikke slut for stjernen, der fylder 43 år til 30. december.

- Jeg ved, jeg kan vinde. Selvfølgelig fordi jeg har bevist det. Det er bare et spørgsmål om at få det hele til at peake på det rigtige tidspunkt. Viljen og lysten har ikke ændret sig. Det handler bare, om kroppen er klar til det. Der har været dage og uger, hvor den ikke ville samarbejde. Det har handlet om skaderne, jeg har været igennem, og så handler det også om alderen, sagde Tiger Woods.

- De ældre atleter spiller ikke så meget og præstere ikke så stabilt som tidligere. Jeg har været herude i omkring 20 år, sagde Tiger Woods.

Alderen var også et tema inden Hero World Challenge.

- Som en ældre atlet kan man sige, at der er dage, hvor du bare ikke har det godt. Tidligere i min karriere kunne du løbe fem miles og så have det godt, men sådan er det bare ikke mere. Din krop er anderledes nu, sagde Tiger Woods.

I 2019 er det planen at spille Genesis Open midt i februar og de fire majors. Derudover vil han tage det skridt for skridt.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer