Tiger erklærer sig ikke-skyldig | Golf.dk
Tiger Woods seneste turnering på amerikansk jord var sent i januar på Torrey Pines. Han har ikke spillet golf siden starten af februar.

Foto: Getty Images

Tiger erklærer sig ikke-skyldig

09/08 - 2017 | Mikkel Ring Christensen

Den 29. maj blev Tiger Woods anholdt nær sit hjem i det sydlige Florida, efter en politipatrulje havde fundet den 41-årige sovende i sin bil i en vejkant. Woods var omtåget after at have indtaget en cocktail af receptpligtig medicin, der resulterede i en uventet reaktion.

Den sag blev hørt af en dommer tidligere onsdag, og resultatet blev, at den 14-dobbelte majorvinder erklærede sig ikke-skyldig. Woods var ikke selv tilstede i retten, men lod sin advokat tale sin sag.

Den skadede superstjernes sag vil blive skubbet til oktober, hvor han får mulighed for at arklære sig skyldig i hensynsløs kørsel, en mindre alvorlig forseelse. Det nåede anklager og forsvarer til enighed om.

Gør han det, vil han kunne indtræde i et rehabiliteringsprogram over 12 måneder og gå fri for anklagen om at køre i påvirket tilstand. Det er en løsning ofte brugt i sager, hvor der er tale om en førstegangsforseelse.

Det forklarer flere amerikanske medier.

Skulle han mod forventning erklære sig ikke-skyldig i den mildere forseelse, eller undlade at fuldende rehabiliteringsprogrammet, så vil retssagen gå sin gang med risiko for fængselsstraf.

Hvad Woods har i vente, skulle han takke ja til at indgå i programmet, er blandt andet samfundstjeneste, ikke at indtage alkohol i et år og deltage i seminarer omkring kørsel i påvirket tilstand.

Ingen fra Tigers lejr har kommenteret på dagens begivenheder.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer