Tidligere vinder af MiD tangerer banerekord | Golf.dk
David Horsey spillede sig 105 pladser frem i stillingen med dagens runde i -8.

Foto: Getty Images

Tidligere vinder af MiD tangerer banerekord

09/06 - 2017 | Mikkel Ring Christensen

På første runde af Lyoness Open lavede David Horsey nul birdies. På anden runde lavede han otte. Sådan er golf nogle gange, men det er ikke kun spillets finurligheder, der var årsag til en forbedring på 11 slag i forhold til torsdagens 75'er på Diamond Country Club.

I modsætning til torsdag eftermiddag blev vinderen af Made in Denmark 2015 fredag morgen mødt af greens der tog imod, og det gav muligheder for at slå bolden tæt på.

- Jeg spillede skønt derude, nok det bedste jeg nogensinde har spillet i svære betingelser.

- Heldigvis var jeg tidligt ude, og greens var blødere. Jeg drivede godt og holdt mig ude af roughen, og så kan man score, hvilket jeg formåede i dag, sagde den 32-årige englænder til europatouren.

Dagens fejlfri runde var Horseys anden 64'er på bare tre uger, men det er den første som tangerer banerekorden. Samlet rykkede han til -5, hvilket giver en delt femteplads. Der finder man også hjemmebanefavoritten Bernd Wiesberger. De har fire slag op til Falipe Aguilar på førstepladsen.

Lucas Bjerregaard klarede sig rundt i par fredag, og det gav et hop på tre placeringer til 18. pladsen i -2. Det giver danskeren gode muligheder for at hente sæsonens bedste individuelle resultat. Han blev nummer 11 i Qatar men er endnu ikke sluttet i top-10. Derfor er nordjyden blot nummer 98 på Race to Dubai.

Jeff Winther er uden for top-150 på den liste, og han kommer ikke til at forbedre sin placering denne uge. -1 halvvejs gennem runden så det lovende ud, men en doublebogey, en triplebogey og to bogeys senere sluttede Winther i +6, fire slag fra cuttet.

Link til stillingen.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer