Tidligere europatour-spiller bag ”Danmarks Sjoveste Golfturnering” | Golf.dk
Brian Vester og Andreas Hartø håber på at nå over 100 deltagere til Vi Elsker Golf på Rømø. Indtil videre er 21 firemandshold tilmeldt turneringen.

Tidligere europatour-spiller bag ”Danmarks Sjoveste Golfturnering”

28/06 - 2019 | Jakob Schmidt

Den tidligere Europa Tour spiller, Andreas Hartø og mangeårige ECCO Tour arrangør, Brian Vester står bag årets sjoveste og mest sociale golfturnering. Vi Elsker Golf på Enjoy Resorts fra 12. – 15 september på Rømø er for ALLE, der elsker golf. Her har arrangørerne skruet op for indholdet og gevaldigt ned for prisen.

- Tanken bag Vi Elsker Golf er at lave en social golfturnering for helt almindelige danske golfspillere – uanset niveau. Jeg har altid syntes, at den almindelige golfspiller er lidt overset, når der laves arrangementer. Ofte er fokus på erhvervslivet, og priserne meget høje, eller også deltager man kun i turneringer i sin egen klub. Det vil vi gerne gøre op med, så alle danske golfspillere, der “elsker golf”, kan få sig en stor oplevelse på udebane, siger Andreas Hartø.

Prisen skal altså være rigtig, og indholdet skal være fantastisk, og det er også tilfældet ved Vi Elsker Golf på Enjoy Resorts.

- Man får rigtigt meget for pengene, og Enjoy Resorts har strukket sig langt for at bakke op om vores visioner. Der er overnatning, golf, spa, spisning og underholdning med i prisen, og jeg synes, der er virkelig meget ”Value for Money”, slutter Hartø.

Som deltager ved Vi Elsker Golf på Enjoy Resorts, får man tre golf-matcher. Fredag afvikles en holdturnering, lørdag er der Bestball/Fourball og søndag spiller spilles en Texas Scramble.

- På den måde får alle en frisk start hver dag, og gennem de forskellige formater tror vi også på, at vi rammer den perfekte stemning. Fokus er 100 % på at alle skal hygge sig og have nogle gode dage. Hvorvidt man vinder på golfbanen bør være sekundært, for det er mindst lige så vigtigt, at man hygger sig alle de timer, hvor man ikke spiller golf. Fuldstændig ligesom når man tager med vennerne på andre golfture rundt i landet, forklarer Brian Vester, der i syv år har stået bag professionelle golfturneringer på ECCO Touren.

Vi Elsker Golf på Enjoy Resorts fra 12. – 15. september er oplagt for små og store grupper, men også for både private par og for erhvervs-hold.. Med andre ord for ALLE der elsker golf.

- Jeg glæder mig helt vildt til at prøve det her koncept. Jeg ved, at deltagerne kommer til at få nogle fantastiske dage, og at stemningen bliver helt unik. Og selvom det sociale er i højsædet, så skal der nok være 100 % styr på alt, hvad der har med golfen at gøre. Så meget har Flemming Astrup da lært mig, griner Vester.

Du kan læse mere, se priser og tilmelde dig her.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer