Thorbjørn var ét slag fra weekenden | Golf.dk
Thorbjørn Olesen kom til kort på Bay Hill.

Foto: Warren Little/Getty Images

Thorbjørn var ét slag fra weekenden

09/03 - 2019 | Kasper Ørkild

Fredag missede Thorbjørn Olesen cuttet ved Arnold Palmer Invitational på PGA Touren, da han igen havde problemer med banens første ni huller på Bay Hill Club i Orlando.

I turneringens første runde lagde den 29-årige hårdt ud med tre birdies efter sin start på 10. hul. Men med fire bogeys på sin rundes afsluttende ni huller endte han i +1 for dagen. Noget nær det samme skete så fredag - bare med omvendt fortegn.

Her startede Thorbjørn Olesen på første tee til forskel fra torsdag og gik så de første ni huller fire slag over par for derefter at indhente med tre birdies på bag-ni.

Dermed endte danskeren samlet to slag over par efter et birdieputt på 18. hul, som ikke flaskede sig for Ryder Cup-deltageren. Det var det ene slag, der manglede, da Olesen sluttede turneringen på en delt 71. plads og dermed uden for cutgrænsen.

Thorbjørn Olesen missede også cuttet ved Arnold Palmer Invitational for to år siden, mens han i 2013 fik en syvendeplads.

Til gengæld fører en af danskerens holdkammerater fra triumfen i Paris.

Tommy Fleetwood indtager førstepladsen i samlet ni slag under par efter en fredagsrunde i 66 slag. Med de seks slag under banens par kravler englænderen op side om side med amerikanske Keegan Bradley, der også er ni slag under par efter en 68’er på fredagens runde.

Eagles på to par 5-huller hjalp Fleetwood til toppen af leaderboardet inden weekenden.

- Jeg tror, at det kan gå begge veje med den her bane. Jeg har haft nogle gode runder her, men jeg har også skudt nogle dårlige. Forhåbentlig kan jeg fortsætte med at komme godt rundt. Det var dejligt at have en dag, hvor jeg følte en ro og slog nogle gode slag, siger Tommy Fleetwood til PGA Tourens hjemmeside.

Italienske Francesco Molinari er eneste europæer på tredjepladsen, som han deler med fem andre spillere. De er alle samlet på fem slag under par.

Spanske Rafa Cabrera Bello gik fredagens runde i fire slag over par og må dermed se langt efter den førsteplads, som han sad alene på efter turneringens første runde.

Se hele stillingen her.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer