Thorbjørn tæt på toppen | Golf.dk
Thorbjørn Olesen er på andenpladsen to slag fra førstepladsen i Tyrkiet

Foto: Getty Images

Thorbjørn tæt på toppen

02/11 - 2018 | Martin Rahbech

Det var ikke kendetegnende for Thorbjørn Olesens spil på anden runde og turneringen generelt, da Thorbjørn Olesen sluttede sin anden runde ved Turkish Airlines Open på Regnum Carya Golf & Spa Resort med et treputt for en bogey.

Det var hans første bogey i turneringen. Han spillede sin anden runde i 67 slag (-4).

- Jeg følte, jeg spillede rigtig godt på de første 11 huller. Jeg slog bolden fint og gav mig selv mange chancer. Men jeg tabte det lidt på de sidste syv-otte huller, fortalte Thorbjørn Olesen efter sin runde.

Han kiggede også forsigtigt frem mod næste uges turnering ved Nedbank Golf Challenge, hvor der kan være vigtige præmiepenge på spil til Race to Dubai, hvor han inden denne uges turnering er på syvendepladsen.
Han konstaterede, at han har spillet meget golf denne sommer.

På anden runde i Tyrkiet var han i -4 efter ni huller og kom i -5 på 15. hul men endte altså i -4.

Han var efter 17. hul side om side med Justin Rose på førstepladsen, men englænderen sluttede med en birdie til en runde i 65 slag er han i samlet -12 to slag foran Thorbjørn Olesen.

De øvrige danskere havde en fin anden runde. Lucas Bjerregaard spillede sin anden runde i -5 og samlet er han i -4 på 25. pladsen.

Søren Kjeldsen spillede sin anden runde -3, og det er også hans total på 37. pladsen.

Thomas Bjørn havde en omskiftelig dag, Han startede på 11. hul og åbnede med en dobbeltbogey. Men det slog ikke veteranen ud. Han spillede sin runde i -2, og samlet rykkede han fra 60. pladsen til 53. pladsen, hvor han ligger i par.

Hele feltet spiller lørdag tredje runde. Thorbjørn Olesen spiller med i den næstsidste bold i selskab med teetíme 11.51 fra første tee.

I førerbolden er det rent engelsk med Justin Rose, Tom Lewis og Danny Willett.

Willett og Lewis deler andenpladsen med Thorbjørn Olesen i -10

Link til stillingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer