Thorbjørn Olesen imponerede på Firestone | Golf.dk
Thorbjørn Olesen kan se tilbage på en fornem turnering i USA

Foto: Getty Images

Thorbjørn Olesen imponerede på Firestone

06/08 - 2018 | Martin Rahbech

En fornem finalerunde med syv birdies satte et flot punktum for Thorbjørn Olesen ved WGC - Bridgestone Invitational på Firestone.

Det blev til en runde i 64 slag (-6) og med en total i -10 sluttede han på tredjepladsen side om side med verdensetteren Dustin Johnson.

Thorbjørn Olesen imponerede med sit korte spil.

Højdepunkterne var et putt fra 13 meter på 9. hul, og der kom en dobbelt succes med et putt fra fire meter på 14. hul fulgt op med et putt fra 11 meter på 15. hul.

- Denne uge blev bedre og bedre hver dag. Jeg kæmpede på første dag og det blev langsomt bedre og bedre. I dag følte jeg mig virkelig komfortabel på greens og med mine indspil. Det er rart at gå ind i næste uge, og jeg kan forhåbentlig holde det kørende, sagde han til europeantour.com

Tredjepladsen rykkede Thorbjørn Olesen frem til 40. pladsen på verdensranglisten, og formen er et rigtig godt sted inden denne uges PGA Championship. 

I kampen om sejren var Justin Thomas og Rory McIlroy i førerbolden. Men der var klasseforskel mellem dem på finalerunden, hvor McIlroy gik banen i +3 og Justin Thomas i -1.

Samlet betød det, at Justin Thomas sluttede som vinder i -15 fire slag fra Kyle Stanley på andenpladsen.

Rory McIlroy blev delt nummer seks.

Tiger Woods satte sig selv i spil til en mulig sejr inden turneringen, men han sluttede langt derfra. Han blev nummer 31 i par efter runder i +3 både lørdag og søndag.

Link til resultatet

User Comments:

  • Ryder Cup ?

    06/08 - 2018 | Jesper Lauenborg Bangsgaard

    Gad vide om ikke Thorbjørns fine form kunne bringe han ind på holdet. Enten via endnu et godt resultat i denne uge eller som Captains Pick

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer