Thorbjørn kunne ikke følge feltet ved Irish Open | Golf.dk
Thorbjørn Olesen kan søndag kæmpe sig helt ind i toppen ved Irish Open.

Foto: Ross Kinnaird/Getty Images

Thorbjørn kunne ikke følge feltet ved Irish Open

06/07 - 2019 | Kasper Ørkild

Danske Thorbjørn Olesen er fortsat med i den sjove ende ved Dubai Duty Free Irish Open. Men der er et par store skridt op til den højeste tinde ved Lahinch efter tredjedagen.

Med to birdies og en bogey fik Ryder Cup-danskeren en rolig dag på kontoret.

- Jeg slår mange gode slag, men det vigtigste var, at jeg gjorde det, som jeg gerne ville. Det var jeg godt tilfreds med. Jeg har fornemmelsen af, at jeg gør det på banen, som jeg også gør på rangen, siger Thorbjørn Olesen til Viasat Golf.

Det betyder, at han indtager en delt 13. plads og forlader dermed den delte 6. plads. Placeringen - og scoren i -7 - indtager han med otte andre spillere. Faldet på syv pladser skyldes flere gode præstationer på dagen.

Her trak Robert Rock især opmærksomhed, da han på forgreen til 18. hul havde et langt eagleputt for at skyde 59 på Lahinch Golf Club. Men englænderen måtte nøjes med en runde i 10 slag under par og en samlet score på -13, hvilket bringer ham ét slag foran Rafa Cabrera Bello på andenpladsen.

I den anden ende af tabellen ligger danske Jeff Winther, som gik en runde i 73 slag. Dermed indtager han en delt 62. plads og er tæt på sidstepladsen af weekendens deltagere ved European Tour-turneringen.

Lucas Bjerregaard, Søren Kjeldsen, Thomas Bjørn og Joachim B. Hansen missede alle cuttet efter de to første runder.

Se hele stillingen her.

 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer