Thorbjørn jagter første WGC-titel | Golf.dk
Thorbjørn Olesen er oppe imod verdens bedste spillere i denne uge, og alligevel viser den 29-årige dansker at man ikke skal tænke for lidt om ham.

Foto: Getty Images

Thorbjørn jagter første WGC-titel

28/07 - 2019 | Jakob Schmidt

Thorbjørn Olesen har en delt 3. plads i Bridgestone Invitational sidste år, som bedste resultat i en WGC-turnering. Dengang sluttede han med en 64'er i sidste runde, og hvis han kan gentage det, så ser det lovende ud for Olesen.

Thorbjørn kom rigtig godt fra start med en birdie på hul 2, efter et holet putt på lidt over fire meter. Hullet efter kunne Olesen igen glæde sig over et holet putt fra samme afstand. To birdies på de første tre huller.

Udover dagens eneste bogey på hul 5, rullede der birdies ind på Olesens scorekort på de første ni huller. Fem styks blev det til i alt og der var lagt i ovnen til et brag af en runde.

Otte pars og en birdie mere på 17. hul bragte ham på -5 for dagen og -8 samlet, inden det hele afgøres søndag. Olesen befinder sig på en delt 7. plads, fire slag efter Rory McIlroy som havde et brag af en runde.

Ligesom Thorbjørn formåede Rory også at lave fem birdies på de første ni huller, og med fire mere på bagni og kun en bogey, kunne han fejre en tangering af sin bedste runde i år indtil videre.

-Alt føltes godt i dag. Næsten alle afstande jeg havde til green lå til et fuldt sving, så jeg følte mig ikke usikker på nogen slag, sagde McIlroy kort efter runden.

Også verdens nummer ét Brooks Koepka havde fundet storspillet frem, og viste igen hvorfor den titel tilhører ham. Kølig som altid indkasserede han en 64'er og ligger alene på andenpladsen i -11.

Utroligt nok er det første gang nogensinde at Koepka og McIlroy spiller i samme bold i finalerunden, og så er det endda i sidste bold.

Matthew Fitzpatrick kunne ikke holde de gode takter kørende og med en 69'er falder han tilbage på 3. pladsen i -10. 

I den anden ende af feltet sluttede Lucas Bjerregaard tredje runde på en delt 54. plads i en samlet score i +5. Hans sidste runde kan dermed kun være med til at pynte på det endelige resultat.

Link til stillingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer