For Thorbjørn er der kun det ultimative tilbage | Golf.dk

For Thorbjørn er der kun det ultimative tilbage

15/03 - 2019 | Claus Rødgaard Thomsen

I vinter sov Thorbjørn Olesen i køjeseng, da han var på skiferie med sine gamle barndoms- og ungdomsvenner.

Nu er det forår, og i disse dage spiller han med om den største præmiecheck i golfens historie ved The Players Championship. Præmiesummen er 12,5 millioner dollars, hvilket er halvanden million mere end sidste år.

Vi gætter på, at Olesen ikke sover i køjeseng i denne uge.

I næste nummer af Dansk Golf, som udkommer i den kommende uge, har vi besøgt Danmarks bedste golfspiller nær hans hjem i London.

Den 29-årige Olesen kan blive Danmarks mest succesrige golfspiller nogensinde, hvis han holder det tempo, han har indledt sin karriere i.

Men han er også en person, der holder tæt forbindelse til sine rødder, hvilket skiferiehistorien illustrerer meget godt.

- Jeg holder mig til dem, jeg kender. Når jeg først bliver venner med nogen, så holder jeg fast i dem, siger Thorbjørn Olesen.

Han er - og har altid været - genert. En egenskab, der nogle gange kan få ham til at virke arrogant. Men dem tættest på ham siger, at han er lige det modsatte.

Det er dog ikke selvtillid, det skorter på, når han fortæller om sine mål.

- Jeg har altid haft høje ambitioner. Hver gang, jeg har vundet, har det været et skridt den rigtige vej. Jeg har aldrig sat mig tilbage og tænkt, at jeg var overrasket. Det har altid været et skridt mod andre mål. Nu er det næste mål at vinde en major, siger han.

Olesen nævner dog også en World Golf Championship som et stort mål.

Mon ikke han også ville glæde sig over en sejr i The Players?

Glæd dig til det store portræt af Thorbjørn Olesen i Dansk Golf

 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer