Taylormade M5 og M6 kommer snart i handlen | Golf.dk
Taylormade M5 og M6 drivere

Foto: Taylormade

Taylormade M5 og M6 drivere

Foto: Taylormade

Taylormade M6 fairway wood

Foto: Taylormade

Taylormade M5 fairway wood

Foto: Taylormade

Taylormade M6 rescue

Foto: Taylormade

Taylormade M5 og M6 kommer snart i handlen

15/01 - 2019 | Pressemeddelelse

M5 og M6 driverne fra Taylormade har allerede gjort deres indtog på PGA Touren. Nu kan de forudbestilles, og fra 15. februar er de i handlen. 

Taylormade har været ”the #1 driver in golf” 17 år i træk, og med M5 og M6 er der endnu mere, nyskabende teknologi og fart i køllen.

Hvert eneste af M5 og M6 køllehovederne inspiceres og finjusteres til præcise specifiktioner for blandt andet den ultratynde Twistface slagflade og det mere fleksible Hammerhead 2.0 hulrum.

Køllerne er indledningsvis designet til at overskride de tilladte grænseværdier, men efter en skum sprøjtes ind i køllehovedet, opfyldes R&As standarder for brug i turneringer akkurat. Den nye model har et sweetspot 66 procent større end M3-serien og er langt mere tilgivende ved upræcise træf.

M5 (460 cc) og M5 Tour (435 cc) er ikke kun visuelt attraktive med en tofarvet sål og orange feature, de giver også et hidtil uhørt niveau af justerbarhed. De to 10 grams vægtlodder i den nye, inverterede T-Track er med til at give 1770 unikke indstillinger, hvilket gør det muligt at optimere boldflugt, spin og udgangsvinkel ned til mindste deltalje. 

Dustin Johnson og Rory McIlroy, to af spillets bedste fra tee, er allerede skiftet til en M5 driver.

Ligesom M5 har M6 en krone i seks lag kulfiber, og i M6 er sålen også udelukkende skabt ud af samme, lette materiale. Det frigiver 54 procent mere vægt til at placere strategiske steder i køllehovedet end i forgængeren M4. Vægten er blevet placeret ekstremt lavt og langt tilbage for maksimal tilgivelse og et lavere tyngdepunkt end i tidligere modeller.

M6 D-Type giver op mod 20 yards mere draw end standardmodellen M6. Det er opnået uden at køllehovedet fremstår lukket ved adressering.

Prisen for M5 og M5 Tour er 4.499 kroner, men vil man have fat i Tour-modellen, må man væbne sig med tålmodighed frem til første marts.
Den vejledende udsalgspris for M6 og M6 D-Type bliver 3.999 kroner.

Serien af køller inkluderer også M5 og M6 fairway woods samt rescuekøller. Alle kommer de pakket med Twistface teknologi. 

Det mest banebrydende ved M5 fairway woods er, at designet har sparet nok masse til at kunne akkomodere et vægtlod på 65gram – mere end 30 procent af hovedets samlede vægt – hvilket giver rig mulighed for at justere fade og draw.

Vægtningen i M6 fairway producerer op mod 15 yard draw, og med den nye Advanced Speed Pocket er køllen en opgradering af M4-modellen. Designet giver særligt høj boldhastighed på slag lavt i køllehovedet.

Rescuekøllen er Taylormades længste og mest tilgivende til dato.

Prisen for M5 fairway er 3.299 kroner. M6 fairway koster 2.299. Rescuekøllen sættes til salg for 1.799 kroner.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer