Taylormade bygger bro og skaber længere, mere tilgivende jern | Golf.dk
Taylormade M6

Foto: Taylormade

Taylormade M6

Foto: Taylormade

Taylormade M5

Foto: Taylormade

Taylormade bygger bro og skaber længere, mere tilgivende jern

12/02 - 2019 | Pressemeddelelse

15. februar rammer Taylormades nye M5 og M6 jern markedet. Det er den fjerde og hidtil mest innovative generation af M-serien. Jernene er designet med den nye Speed Brigde, hvilket giver ekstra længde og forbedrer lyd og feel.

Speed Bridge: Taylormade har øget stabiliteten i deres jern ved at forbinde toplinjen med cavity backen i de punkter, hvor køllen vibrerer i træføjeblikket. Det er gjort med et letvægtsmateriale og giver forbedret lyd og feel, og Speed Bridge er essentiel for at kunne benytte nogle af jernenes andre teknologier.

Speed Pocket: Ved hjælp af den forbedrede strukturelle stabilitet fra Speed Bridge er det lykkedes Taylormade at presse deres Speed Pocketi cavity backen til nye grænser. Det resulterer i en mere fleksibel slagflade og højere ball speed, særligt ved træf lavt på slagfladen.

M6 jern
M6 er Taylormades nyeste og mest avancerede ”game improvement” jern til dato. Jernene indeholder teknologier designet til at give spilleren en fantastisk kombination af længde, præcision og solid feel i en tilgivende, selvtillidsskabende form.

- Hos Taylormade har vi altid stræbt efter at rykke grænserne for længde og tilgivelse i vores ”game improvement” jern. Det opnår vi med den nye Speed Bridge, somtidig med at vi forbedrer lyd og feel. Længde har aldrig tidligere været så lækkert som med M6 jernene, udtaler Matt Bovee, Senior Manager for Product Creation.

Helt nye wedges er også føjet til serien for at gøre det korte spil nemmere for mellem- og højhandicapperen.

M5 jern
Udviklet med henblik på spilbarhed og tilgivenhed er M5 jernene designet med et traditionelt, æstetisk udseende samtidig med at de er pakket med en overlegen kombination af længde, præcision og feel.

Sålen på M5 inkluderer nu en affasning af ”leading edge” for en mere solid interaktion med underlaget og derved renere boldkontakt.

Sammen med flere af Taylormades allerede afprøvede teknologier leverer jernene længde, ekstrem højde og tilgivenhed, som gavner et bredt spektrum af spillere. M5 er designet til mellemhandicappere, som efterspørger tilgivenhed, men jernene vil også tiltale bedre spillere med et mere kræsent øje, som søger et renere, mere kompakt jern at kigge på.

Begge jernsæt er i handlen fra 15. februar. M6 koster 6.999 kroner for et sæt med syv jern med KBS Max 85 stålskafter. Prisen med Fujikura ATMOS Orange grafitskafter er 7.999.

M5 koster 7.999 for et sæt med True Temper XP100 stålskafter. Vil man hellere have de syv jern med Mitsubishi Tensei Orange grafitskafter er prisen 9.999 kroner.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer