Syvdobbelt hole-in-one-mager har fire i rap på samme hul | Golf.dk
Lasse Damborg Hansen på yndlingshullet efter endnu en hole-in-one.

Foto: Privat

Syvdobbelt hole-in-one-mager har fire i rap på samme hul

10/05 - 2018 | Claus Rødgaard Thomsen

- Hver eneste gang, jeg spiller hullet, tror jeg på, at den går i. Det er mit yndlingshul.

Sådan kommer ordene ud af Lasse Damborg Hansens mund, når han skal forklare om sit forhold til hul 24 i Ørnehøj Golfklub (klubben har tre sløjfer á ni huller).

Det kan lyde en anelse forstilt, men man forstår godt manden. Han har trods alt lavet hole-in-one fire gange på fem sæsoner på lige det hul.

Senest tirsdag i denne uge, hvor han ellers slet ikke var i hopla, da han trådte ind på teestedet.

- Jeg havde lige lavet en dobbeltbogey, så jeg var irriteret. Jeg lagde bare bolden ned på teestedet og slog til den uden at tage prøvesving. Men jeg kunne ikke have slået den bedre, og da den var i luften tænkte jeg “den er go’”.

Og go’ var den.

Bolden landede cirka seks meter bag flaget og spandt tilbage i koppen. Lasse Damborg Hansen fik efter runden en øl og et glas whisky sammen med sin far og deres to andre kammerater i firebolden.

Det har han prøvet nogle gange efterhånden.

I alt har Lasse Damborg Hansen lavet syv hole-in-ones siden 2010. En enkelt i Florida, to på hul 12 i Ørnehøj, og de sidste fire har så været på hul 24 i hjemmeklubben.

Hullet er ganske vist heller ikke langt, det kan spille fra 98 til 114 meter.

Nu er han heller ikke en helt almindelig weekend-duffer.

Lasse Damborg Hansen har et handicap på + 1,8 og han har faktisk et kort til Ecco Touren, som han dog ikke har brugt endnu i år, fordi jobbet som ejendomsservicetekniker har krævet hans tid.

- Men jeg regner med at spille fire-fem turneringer på Ecco Touren, og så må vi se, hvordan det går, fortæller han.

Om den 26-årige nordjyde vil gå pro-vejen må tiden vise. Indtil videre kan han dog godt være stolt af sine mange hole-in-ones.

Han har i øvrigt også en albatros på sit cv. Den blev begået for tre år siden på hul 25 i Ørnehøj. Et fuldt ni-jern på et par 5-hul trillede stille og roligt ned i hullet.

Husk, at du kan følge med i de hole-in-ones, der bliver begået på de danske baner i vores hole-in-one forum, som er etableret i samarbejde med C More Golf.

 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer