Syv birdies og en eagle af Thorbjørn | Golf.dk
Thorbjørn Olesen lavede alt fra eagles til dobbeltbogeys i søndagens finalerunde.

Foto: Getty Images

Syv birdies og en eagle af Thorbjørn

17/03 - 2019 | Henrik Søe

Efter en trist lørdag uden en eneste birdie på Sawgrass var Thorbjørn Olesen godt på vej mod en superrunde i søndagens finalerunde af Players Championship. Men desværre for danskeren kom 18. hul i vejen.

Der var ikke meget der fungerede for Thorbjørn Olesen i lørdagens tredje runde af Players Championship. Fire over par uden en eneste birdie på kortet - og en putter, der nærmest var gået i strejke. Derfor var Thorbjørn Olesen tydeligvis opsat på at tage revanche, da han søndag formiddag slog ud på Sawgrass i fugtigt og blæsende vejr.

Og danskeren kom da også ud af starthullerne som lyn og torden. Efter en birdie på første hul fulgte han op med en eagle på andet, men Olesen kom dog hurtigt ned på jorden igen på de næste par huller, hvor han måtte indkassere bogey og dobbeltbogey.

Thorbjørn lod sig dog ikke slå ud, og på bagni spillede han pletfrit - lige indtil han nåede 18. hul. Her røg han i store problemer i højre side og blev noteret for en dobbeltbogey - og en runde i 69 slag (-3). Dermed kunne Thorbjørn Olesen se tilbage på en begivenhedsrig runde, som bød på hele paletten i form af en eagle og syv birdies - men altså også to bogeys og to dobbeltbogeys.

Trods den ærgerlige afslutning avancerede Olesen cirka 20 pladser på leaderboardet, hvor han stod placeret omkring 40. pladsen, inden store dele af feltet - inklusive Lucas Bjerregaard - havde spillet færdig.

Bjerregaard kom ligesom Olesen særdeles fornuftigt fra start og var to under par efter tre huller.  

Link til leaderboardet i Players Championship

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer