Symetra Tour er ikke det værste sted | Golf.dk
Therese O'Hara heppede og håbede på Emily Pedersen ved LPGA Q-Series

Foto: Getty Images

Symetra Tour er ikke det værste sted

05/11 - 2018 | Martin Rahbech

Der er stor forskel på LPGA og Symetra Tour. Emily Pedersen tabte sin plads på LPGA, men nu er der et fast plads på Symetra Tour til rådighed.

Der er ikke truffet et officiel beslutning, men skulle hun vælge at prøve kræfter med Symetra Tour er det er fin beslutning ifølge Therese O'Hara.

Hun har masser af erfaringer fra Symetra Tour, hvor hun spillede i tre sæsoner. Hun spillede i 2017 på LPGA efter hun havde kvalificeret sig via Q-School 

Hun fulgte med og håbede på Emily Pedersen ved LPGA Q-Series, og selvom det ikke blev til LPGA er en ny amerikansk udfordring er fin mulighed.

- Kommer man fra LPGA er det selvfølgelig lidt af en niveauforskel både når det kommer til hvordan der er sørget for ting med eksempelvis maden, tilskuere og kvaliteten af banerne. Men den største forskel er, at pengene ikke er i nærheden af LPGA. Når alt det er sagt så er Symetra Touren et godt sted at prøve at kvalificere sig tilbage på LPGA. Du får masser af konkurrence og et godt program med masser af turneringer. Det er ikke en Tour man har lyst til at være på år efter år, men det er en god Tour og selvom det selvfølgelig ikke er ideelt at komme fra LPGA så er det nu ikke det værste der kan ske, fortæller Therese O'Hara til Golf.dk

Hun drager også en parallel til Nanna Koerstz Madsen.

- Hvis Emily skal et år på Symetra, så er jeg sikker på at hun nok skal kunne kvalificere sig tilbage på LPGA ligesom Nanna gjorde. Emily har jo god erfaring fra LPGA, så jeg tror på, hun kommer tibage, fortæller Therese O'Hara.

Nanna Koerstz Madsen vandt tre gange på Symetra Tour i 2017 og rykkede direkte på LPGA. Den plads har hun forsvaret, og nu er hun klar til en ny sæson på LPGA.

30-årigeTherese O'Hara stoppede sin professionelle karriere i 2017. Nu arbejder hun med salg af dyre biler.
- Det er highline biler som Aston Martin, Lamborghini, Bentley, Bugatti og Rolls-Royce. Jeg er derudover brand manager for Aston Martin. Jeg havde aldrig forestillet mig i denne position men det er rigtig sjovt. Jeg har været super glad for min tid som golfspiller men er rigtig glad for hvor jeg er nu, fortæller Therese O'Hara.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer