- Sygt meget konkurrence i os allesammen  | Golf.dk
Hillerød Golfklub fik masser af erfaring i mestermødet i Slovakiet

Foto: Henrik Schou

- Sygt meget konkurrence i os allesammen 

09/10 - 2017 | Martin Rahbech

Sæsonen er ved at rinde ud, og de kvindelig elitespillere fra Hillerød Golfklub var på en fornem afslutning, da de som vindere af Santander Divisionen blev inviteret til spille med i European Ladies' Club Trophy, der blev spillet på Golf Club Welten i Slovakiet.

- For klubben var det vigtigt, at der blev set på den som et godt sted for udvikling af spillere. For holdet var det værdifuldt. For der lå rigtig meget erfaring i det. Vi havde jo et par spillere, der aldrig havde spillet internationalt før, og de fik rigtig meget ud af det bare ved at opleve sådan en stor turnering, fortæller Fie Kjærgaard Olsen til Golf.dk

At det var en skarp og skrap turnering fik pigerne fra Hillerød en lektie i. For deres fjerde spiller, Freja Ekman, måtte nøjes med en rolle som reserve hele vejen.

- Man måtte ikke skifte ud under turneringen, og jeg var ramt at noget sygdom og var klar til at trække mig. Men der var ikke noget at gøre, og det er ærgerligt for Freja. Hun måtte heller ikke spille med på opvarmningsrunden, og det var jo ikke specielt sjovt for hende, at hun slet ikke kunne være med omkring noget. Vi var jo fire, der var taget afsted, og vi havde udstyr med til os alle fire, og hun sagde da også, at hun havde set frem til at spille noget golf, men sådan var det altså, siger Fie Kjærgaard Olsen.

Hun sluttede trods sygdom i kroppen på 11. pladsen. Sarah Bilis blev nummer 16 og Fie Ekman blev nummer 33.

I holdkonkurrencen sluttede Hillerød på  sjettepladsen.

Skal Hillerød have revanche i turneringen er den eneste vej at genvinde Santander Divisionen.

- Det er jo en hård konkurrence i rækken, men jeg tror nok, alle på holdet fortsætter, og det er sygt meget konkurrence i os alle sammen, så vi går da efter det, siger Fie Kjærgaard Olsen.


Link til resultatet

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer