Sygdom, luftslag og regnvejr: To danske profiler misser cuttet | Golf.dk
Thorbjørn Olesen har kæmpet hårdt på hul 18 i år, men han er ikke den eneste, der har haft det svært på hullet.

Foto: Jens Morten

Sygdom, luftslag og regnvejr: To danske profiler misser cuttet

24/05 - 2019 | Kasper Ørkild

Det er to af de største danske navne ved dette års Made in Denmark i Himmerland. Men det bliver uden mulighed for at se dem i spil gennem weekenden. 

Søren Kjeldsen og Thorbjørn Olesen missede begge cuttet fredag, da de gik henholdsvis seks og tre slag over par for dagen. I nordjydens tilfælde afslørede en ru stemme efter runden, at han var ramt af sygdom.

- Jeg elsker at komme her, så derfor er det skuffende ikke at spille godt. Spillemæssigt må jeg sige, at der er noget at arbejde på. Nu skal jeg først helt til hægterne, og så skal jeg i arbejdstøjet, lyder det fra Søren Kjeldsen.

Han havde en hård dag på banen med fem bogeys. Men en triple bogey på ottende hul gjorde mest ondt.

- Jeg brugte otte slag der, så det var ikke mit favorithul. Jeg var ude i et venstrehåndet slag ude i busken, og der slog jeg ved siden af første gang. Så der er lidt, som kan trænes i hvert fald, siger den 44-årige.

Thorbjørn Olesen må også se sig slået af banen og omgivelserne efter to runder, selvom han tidligere på ugen luftede ambitioner om at vinde i Himmerland.

- Jeg spiller bare ikke godt nok til at vinde den her uge. Det er der ikke noget at sige til. Det var svært og koldt. Det regnede meget. Det var rigtig svært hele vejen rundt, og det var svært at holde fingrene varme. Bolden flyver ingen steder, så det var en hård test, fortæller han.

Olesen blev især fældet af triple bogeys på hul 18 to dage i streg.

- Jeg har spillet det hul godt før den her uge. Det gjorde jeg bare ikke de her to dage, siger han.

Danskerne Nicolai Tinning, Christian Gløet, Anders Hansen, Nicolai Højgaard og Nicolai Kristensen misser også cuttet ved Made in Denmark 2019. Der er i alt 16 danskere med i årets danske europatour-turnering.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer