Sydkoreaner vinder og Team Europa begynder at tage form | Golf.dk
Mi Jung Hur er vinder for tredje gang på LPGA Tour.

Foto: Getty Images

Sydkoreaner vinder og Team Europa begynder at tage form

11/08 - 2019 | Mikkel Ring Christensen

Med dagens bedste runde i 66 slag sikrede Mi Jung Hur sig karrierens tredje sejr på LPGA Tour i Aberdeen Standard Investments Ladies Scottish Open.

Som 19-årig vandt hun sin første titel, men der skulle gå fem år, før Jung Hur igen slog til. Efter et nyt 5-års interval er hun tilbage på toppen. 

Klædt i neongrønt regntøj vejede den 29-årige sydkoreaner op for en tidlig bogey med seks birdies i løbet af de sidste 10 huller, og det bragte hendes total til -20 for de fire dage på The Renaissance Club. 

Det var ingen af konkurrenterne i nærheden af at matche. Moriya Jutanugarn startede dagen på førstepladsen, men efter en finalerunde i par måtte hun nøjes med en delt andenplads med Jeongeun Lee6 i -16.

- Jeg kan faktisk ikke lide linksbaner, men efter i dag elsker jeg dem, sagde vinderen ifølge LET.

Turneringen markerede afslutningen på den europæiske kvalifikation til Solheim Cup, som ligeledes spilles i Skotland om en måneds tid. Der er sandsynligvis ingen af de danske deltagere, som formåede at gøre stort indtryk på kaptajn Catriona Matthew.

Nicole Broch Larsen missede cuttet med et slag efter at være endt i den halvdel af feltet, der fik næsten uspillelige forhold fredag. Emily Pedersen sluttede på 65. pladsen i +6 efter to weekendrunder over par. Det til trods markerer Ladies Scottish Open alligevel et fremskridt for Pedersen. Det var hendes første klarede cut på LPGA i mere end et år.

Nanna Koerstz Madsen brugte 73 slag søndag og sluttede delt nummer 24 i -5, overgået af seks europæere.

Fra LET Solheim Cup Points List kvalificerer Carlota Ciganda, Anne Van Dam og Caroline Hedwall sig til det europæiske hold. Fra Rolex Women's World Golf Rankings blev der garanteret en plads på holdet til Charley Hull, Georgia Hall, Azahara Muñoz, Caroline Masson og Anna Nordqvist.

Mandag eftermiddag sætter Catriona Matthew navn på sine fire captain's picks.

Kun syv europæere, som ikke allerede er kvalificeret til holdet, er højere rangeret på verdensranglisten end Nanna Koerstz Madsen på 141. pladsen. Efter en serie skuffende resultater var dagens 24. plads en stor fremgang, men det er tvivlsomt, om det rækker til at overbevise den skotske kaptajn.

Vi dækker offentliggørelsen af de fire wild cards her på Golf.dk.

Link til resultatet

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer