Svensk gigant gør sit indtog i Danmark | Golf.dk
Efter 25 år i Sverige har Dormy nu indledt en satsning på de øvrige nordiske markeder - heriblandt Danmark.

Svensk gigant gør sit indtog i Danmark

02/03 - 2019 | Henrik Søe

Svenske Dormy Golf, der er Europas største golfvarehus-kæde, er netop trådt ind på det danske marked. Efter mange års erfaring med salg af golfudstyr og tøj i Sverige, har den svenske gigant netop lanceret et indtog på de øvrige nordiske markeder - heriblandt Danmark.

- Vi har været på det svenske marked i 25 år og har i dag en markedsandel på cirka 50 procent. Nu er tiden kommet til at tage det næste skridt og gå uden for Sveriges grænser. Vi ser det som en spændende udfordring af tilbyde Dormy til et bredere marked, forklarer Dormy Golfs Vicedirektør Anders Wall om baggrunden for satsningen.

Dormy har i Sverige 12 fysiske butikker, hvoraf mange danskere fra de øtslige egne formentlig kender Dormys butikker i Malmö og Ängelholm nord for Helsingborg. I Danmark vil Dormy dog i første omgang gå den digitale vej.

- Indledningsvis kommer vi til at satse på e-handel på de nye markeder, da vi ser en stor tilvækst på det område generelt. Samtidig undersøger vi muligheden for at etablere os med fysisk handel i fremtiden og kigger derfor på mulige fysiske lokationer i både Danmark og de øvrige nordiske lande, siger Anders Wall.

I efteråret 2018 fusionerede de to store danske golfkæder Golfexperten og ProGolf Scandinavia, men den sammenlægning får ikke nogen indflydelse på Dormys planer i Danmark.

- Nej, overhovedet ikke. Vi har planlagt vores etablering i udlandet i flere år, og den sammenlægning skete i andet halvår af 2018, så det er ikke noget, der påvirker vores beslutning eller planer for etablering i Danmark, siger Anders Wall, som heller ikke tror, at det danske marked adskiller sig væsentligt fra det svenske - udover antallet af golfspillere, som i Sverige i 2018 blev opgjort til 461.000.

- Vi tager vores erfaring med fra det svenske golfmarked, og samtidig har vi lært mange danske kunder, som har handlet i vores varehuse i Malmö eller i vores store outlet i Ängelholm, at kende. Danmark er naturligvis et nyt marked for os, og vi går ydmygt til opgaven, velvidende at vi skal bevise, at vi er berettigede til at være der. Men vores grundværdier er de samme. Vi skal tilbyde et stort udbud af golfprodukter til konkurrencedygtige priser - og give golfspillerne en bedre golfoplevelse, siger Anders Wall.

Se mere på Dormys danske hjemmeside.  

 

 

User Comments:

 • ProV1

  04/03 - 2019 | Søren Patrunch

  Du har da ret, men det var ligesom for at få en forklaring på den manglende konkurrence på priserne her i DK. Det ligner lidt at næsten alle holder prisen på 449 kr. Måske Anders Wall kan opklare mysteriet?? (Vi skal tilbyde et stort udbud af golfprodukter til konkurrencedygtige priser - og give golfspillerne en bedre golfoplevelse, siger Anders Wall.)

 • Pris på ProV1

  04/03 - 2019 | Kim Korsgaard Nielsen

  Der er forhåbentligt ingen som betaler 449kr eller 390kr for 12 PRoV1 bolde. De kan købes i UK netbutikker for £75 (640kr) for 24 stk inkl transport. Det svare til ca 320kr per 12 stk. Ofte kan der endda fås personalisering med til samme pris.

 • Dormys danske priser

  03/03 - 2019 | Søren Patrunch

  Kære medgolfere Pas nu på i ikke bliver snydt i den danske Dormy web butik Hvorfor skal 12 bolde ProV1 koste 449 kr. når man i den svenske web kan købe dem for 390 kr.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer