Suveræne værter gør rent bord i kvartfinalen | Golf.dk

Suveræne værter gør rent bord i kvartfinalen

05/09 - 2019 | Mikkel Ring Christensen

Danmarks seniorherrer er i semifinalerne ved EM. Efter at være sluttet på tredjepladsen i slagspilskvalifikationen hed modstanderen Spanien i torsdagens kvartfinale, og det blev en aldeles ensidig affære.

Lær det danske landshold at kende

Værtsnationen var helt overlegen på Rungsted Golf Klub. I foursome udgjorde Henrik Daugaard og Søren Lauritsen en formidabel duo og vandt med 3&2.

Det var et varsel om, hvad spanierne havde i vente. Ingen match nåede til 18. hul, før afgørelsen var faldet ud til fordel for holdkaptajn Hans Stenderups tropper.

I første single vandt Hans Peter Jacobsen med 2&1, og med de samme cifre sejrede seniordanmarksmesteren, Bjørn Nørgaard, kort tid efter.

Michael Flindt afgjorde sin match på 16. hul med 3&2, og selvom Danmark allerede for længst havde sikret sig adgang til semifinalen, gjorde Tony Jensen arbejdet færdig med en sejr på 4&2.

Samlet gav det slutstillingen 5-0, og det er et resultat, der bør give nervøse trækninger i den irske lejr. 

Irerne sluttede på andenpladsen i slagspilskvalifikationen, tre slag foran Danmark, så det er to særdeles velspillende hold, som fredag tørner sammen fra klokken 10.18.

Video: Hvad er EM for hold?

Uanset udfaldet af det opgør, kommer Danmark til at spille om medaljer, når europamesterskabet afgøres lørdag.

Link til stillingen

User Comments:

  • Super godt

    06/09 - 2019 | Niels Pein

    Godt gået drenge! Fortsæt endelig den gode stil. Jeg sidder lige nu og kigger med online, på afslutningen af kampen mod Irland. Virkelig spændende. Følg linket og klik ind på flight A. http://www.ega-golf.ch/event/2019-european-senior-mens-team-championship

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer