Suveræn første sejr til Lunding | Golf.dk
Andreas Lunding vandt sikkert Willis Towers Watson Masters hjemme i Kokkedal.

Foto: ECCO Tour

Suveræn første sejr til Lunding

20/09 - 2019 | Mikkel Ring Christensen

Det var forventet, at en Kokkedal-spiller spiller ville gøre sig gældende i Willis Towers Watson Masters på hjemmebanen, men det var ikke Andreas Lunding, de fleste havde i tankerne forud for starten onsdag.

Niklas Nørgaard Møller gik ind til turneringen som nummer to på Nordic League efter fem andenpladser i løbet af sæsonen, men årets første sejr lader vente på sig for den kommende challengetour-spiller.

Nørgaard Møller producerede 15 birdies i løbet af turneringen, men det blev også til 13 bogeys og en double, og en total i par rakte blot til 24. pladsen.

Derfra var der hele 13 slag op til den suveræne vinder, klubkammeraten Andreas Lunding.

Rookien gik ind til finalerunden med et forspring på fire slag, og det voksede sig kun større i løbet af æresrunden i Kokkedal Golfklub.

Ingen konkurrent nåede tættere på end tre slag af førstepladsen, og med birdies på 12., 14. og 16. hul sikrede Lunding en runde i 69 slag og en sejr på seks ned til nordmanden Petter Mikalsen, englænderen Alex Wrigley og svenskerne Felix Pålson og Christopher Feldborg Nielsen på en delt andenplads i -7.

- At vinde sin første sejr på hjemmebane foran så mange tilskuere er helt fantastisk. Det er noget, jeg altid vil huske, sagde Lunding til ECCO Touren.

Med sejren rykker Lunding frem på 24. pladsen på Nordic League, hvor kun tre danskere nu er bedre placeret.

Nicolai Nøhr Madsen fra Hillerød fik også et flot resultat med fra Kokkedal. En afslutning i 70 slag gav en total i -5 og en delt syvendeplads. 

Han sluttede tre slag foran amatøren Frederik Severin Tøttenborg på 13. pladsen i -2. Tøttenborg var en af otte danske amatører, som klarede cuttet i den professionelle turnering.

Link til resultatet

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer