Suveræn bagni giver Nørgaard Møller andenplads i Sverige | Golf.dk
Niklas Nørgaard hentede sæsonens bedste resultat i Sverige.

Foto: Getty Images

Suveræn bagni giver Nørgaard Møller andenplads i Sverige

18/05 - 2019 | Mikkel Ring Christensen

20-årige Oliver Hundebøll Jørgensen vandt sidste uges Made in Denmark Qualifier, og efter en smuttur til Sverige står det klart, at formen stadig er i top på vej ind til den danske europatour-turnering. 

Silkeborg-spilleren fik en niendeplads med fra ugens turnering på Nordic League, TanumStrand Fjällbacka Open, efter en afsluttende runde i 67 slag.

Den placering kom han til at dele med Victor Østerby, som var helt med fremme efter to runder, inden en afsluttende 72'er.

Ingen kunne følge med Oliver Gillberg, som vandt turneringen sikkert efter tre runder i 67 slag, men blandt konkurrenterne kom Niklas Nørgaard Møller nærmest.

Under finalerunden blev de første ni huller tilbagelagt i par, men Nørgaard Møller havde en slutspurt i ærmet. Fra 10. hul lavede den langtslående tidligere landsholdsspiller birdie-eagle-birdie, og det blev også til en birdie på Fjällbacka Golfklubbs sidste hul.

Det gav en runde i 66 slag og en delt andelplads med Gustav Adell i -9, tre slag fra den svenske vinder.

På Nordic League gav det et spring fra nummer 24 til 11. pladsen. Otte turneringer inde i sæsonen er Morten Ørum Madsen nummer to, Nicolai Kristensen nummer fire og Hundebøll Jørgensen nummer syv.

Syv danskere klarede cuttet denne uge. Jesper Gunder Larsen sluttede på 34. pladsen i par. Jeppe Kristian blev nummer 46 i +3, Nikolai Høgh sluttede et slag længere tilbage på 48. pladsen, og Keen Bernberg kan tage fra den svenske østkyst med en 50. plads.

Link til resultatet   

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer