Susanne lavede drømmeslaget og vandt 80.000 kroner | Golf.dk
- Jeg tror ikke der blev taget et billede af mig den dag, hvor jeg ikke smilede stort, siger Susanne Thane.

Susanne lavede drømmeslaget og vandt 80.000 kroner

25/06 - 2019 | Henrik Søe

Der findes hole-in-one - og så findes der den slags, som Susanne Thane lavede i lørdags, da hun stillede op til Vallø Open. 

Egentlig skulle Susane Thane og hendes mand slet ikke have deltaget i den traditionsrige turnering i Vallø. Planen var, at de skulle til møde i en anden forening, men som forholdsvis nye medlemmer i Vallø Golfklub blev de enige om, at de burde støtte op om arrangementet. 

Og den beslutning fortryder de ikke. 

Susanne Thane har netop forladt et job med firmabil, og på banens 6. hul var der meget belejligt udlovet en Suzuki Swift som hole-in-one-præmie. 

- Da jeg stod på teestedet, sagde jeg til de andre, at nu skulle den bare i, for den bil ville jeg bare så gerne vinde, fortæller hun.  

Det kom bolden ikke, og drømmen om en ny bil måtte vente. 

Men på 13. hul kom der en ny chance for at score den store gevinst med et drømmetræf. Her havde sponsoren Prosellers udlovet et rejsegavekort til Green2green på ikke mindre end 80.000 kroner for en hole-in-one.  

- Det er hul på 130 meter lidt op ad bakke, og så står man der og kigger på den gavecheck på 80.000 kroner. Jeg slog et ret godt syvjern, som bouncede lige bag en bunker foran green. Vi kunne ikke se, hvad der skete med bolden, men vi kunne regne ud, at den var god, fortæller Susanne Thane.

Susanne Thane fik dog et fingerpeg fra den gruppe af spillere, der stod og ventede på det nærliggende teested.

- Deres arme røg op, og de blev ved med at stå med hænderne i vejret. De andre spillere i min bold var lige så forvirrede som mig. Hvad sker der, sagde vi til hinanden? Er den gået i hul, spurgte jeg. En af mine spillepartnere mente, at nok lå en meter fra hullet. 

Men bolden var mere end bare tæt på. Den havde fundet vej ned i hullet. Og rejsegavekortet havde fundet sin ejerkvinde. 

- Det var den helt store jubel og high fives. Det var fuldstændig ufatteligt, siger Susanne Thane, som på vej mod green blev mødt af observatøren på hullet. 

- Han sagde, at han havde siddet der i 15 år, og der var aldrig sket en skid.  

Susanne Thane har handicap 10,3 og har spillet golf i 22 år. Lørdagens hole-in-one var hendes tredje i rækken, og sidst hun lavede drømmeslaget, blev den efterfulgt af seks streger. 

- Men de sidste huller gik faktisk godt denne gang, men jeg tror til gengæld jeg forstyrrede alle på banen. Alle kunne høre mig, siger Susanne Thane med et grin.  

- Det var skønt vejr, og da jeg kom ind på gårdspladsen ved klubhuset, stod alle og klappede. Det emmede af god stemning, og alle ville skåle med mig, så jeg skulle ihvertfald ikke køre hjem. Det var den vildeste, vildeste oplevelse. Hold da helt op. Den dag glemmer jeg aldrig, siger Susanne Thane, som nu sammen med sin mand kan begynde at lægge planer for en golfferie med lidt ekstra luksus.  

- Vi tænker at vi skal prøve noget eksotisk, så vi taler om en tur til Mauritius. Det har jeg altid drømt om. 

 
Og bolden skulle naturligvis lige have et kys som tak for hjælpen. 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer