Superrunde giver Morten Ørum Madsen ny livline | Golf.dk
Morten Ørum Madsen lavede ni birdies på tredje runde af Q-School Second Stage.

Foto: Getty Images

Superrunde giver Morten Ørum Madsen ny livline

04/11 - 2018 | Mikkel Ring Christensen

Det så ikke for godt ud for Morten Ørum Madsen, da han halvvejs gennem Second Stage af europatourens Q-School på Las Colinas var syv over par og på 67. pladsen ud af de 71 deltagere. På træningsbanen skulle Ørum Madsen være i gang med nogle gode ting, lyder det, men det har knebet med at få det til at fungere på banen.

Det lykkedes over al forventning søndag. Tredje runde spillede han bedre end nogen anden. 63 slag, -8, og med den buldrede han frem til 39. pladsen i -1. Pludselig er den tidligere vinder af SA Open Championship kun tre slag fra en delt 22. plads. 23 spillere går videre til næste uges Final Stage efter mandagens runde.

Den er Martin Leth Simonsen godt på vej mod. Han brugte 67 slag og er på ottendepladsen i -8. Nicolai Kristensen (69) er på 35. pladsen i -2 og har også chancer for at avancere, mens Mathias Gladbjerg har trukket sig.

På Alenda Golf er Christian Glöet på vej mod sikker passage til Final Stage. Han er på tredjepladsen i -11 efter sin tredje runde i træk i 60'erne. 

Mark Haastrup er også i top-23, inden den afgørende runde. 70 slag, -2, bragte ham til -7 samlet, hvilket giver en delt 13. plads. Det er et slag bedre end Jeppe Huldahl på 18. pladsen, som var rundt i samme score søndag.

Frederik Dreier (70) er nummer 24 i -5, mens Oliver Suhr har den største opgave foran sig fra 40. pladsen i -2.

På Desert Springs Golf Club faldt Patrick Winther tilbage under tredje runde. Han var to over par, hvilket betyder, han går en nervepirrende fjerde runde i møde fra 22. pladsen i -7.

Niklas Nørgaard Møller er et slag efter på 26. pladsen. Løbet ser ud til at være kørt for den tredje dansker i feltet. Mikkel Hjorth var et slag under par på dagens runde, men det til trods er han nede som nummer 61 i +5.

På El Encin er der 24 pladser at spille om, og Nicolai Tinning er bedste dansker som nummer 25. Søndag brugte han 70 slag, -2, for at rykke til -7 samlet. 

På 29. pladsen i -6 finder man Benjamin Poke. Martin Ovesen er nummer 43 i -4, og Victor Østerby åbnede døren til videre kvalifikation på klem med en 70'er, som fik ham frem til 53. pladsen i -3.

Stillingerne i de fire turneringer kan findes via forsiden.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer