Suhr spiller med om sejren | Golf.dk
Oliver Suhr lavede fem birdies og tre bogeys under sin anden runde ved Bravo Tours Open på Rømø.

Suhr spiller med om sejren

15/06 - 2017 | Mikkel Ring Christensen

ECCO Touren er dansk, men den er langt fra udelukkende en platform for danske talenter. I denne uges Tinderbox Charity Challenge er kun 53 af de 143 startende rød-hvide, og i top-10 er der kun en enkelt dansker at finde inden de afgørende 18 huller.

Marcus Helligkilde var med nær toppen efter åbingsrunden, men Langesø Golf Club fik revanche mod den talentfulde amatør torsdag. Banen krævede 75 slag fra landsholdsspilleren, og det sendte ham ned til 30. pladsen. 

Det er stadig en turnering, hvor amatørerne gør en flot figur. Fem klarede cuttet men kommer ikke til at få penge med hjem. Af dem er lokale Peter launer Bæk bedst placeret. Fynboen vandt  søndag DGU Elite Tour II, og han fortsætter storspillet i Langesø, hvor det indtil videre er blevet til runder i 70 og 69 slag. Scoren i -3 giver en delt 11. plads.

Bedste dansker er Oliver Suhr på en delt tredjeplads. For anden dag i træk lavede Rungsted-spilleren, som i år er kommet med i Team Made in Denmark, en eagle, og den var med til at give en score i 67 slag. I samlet -6 deler Suhr tredjepladsen.

Derfra er der fire slag op til islændingen Haraldur Magnus. Det bør ikke overraske, at Magnus er at finde i front for turneringen. I løbet af 2017 har han hentet to andenpladser på Nordic Golf League, og i fire ud af otte turneringer er han sluttet i top-10.

Link til stillingen.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer