Storsejr til Na efter års venten | Golf.dk
Kevin Na hentede sin anden sejr på PGA Touren i sin sæson nummer 15.

Foto: Getty Images

Storsejr til Na efter års venten

09/07 - 2018 | Mikkel Ring Christensen

34-årige Kevin Na blev professionel efter high school i 2001 og har tjent millioner og atter millioner af dollars på PGA Touren, siden han kvalificerede sig i 2004, men selvom den utraditionelle beslutning om at springe college over ækonomisk set har givet pote, har det ikke altid været lige let. Han skulle frem til 2011, før den første sejr åbenbarede sig, og han skulle vente cirka ligeså lang tid på nummer to.

Na har været tæt på igen og igen, har kæmpet med et hoved fuld af tanker, som til tider har gjort det nærmest umuligt at begynde svinget, men søndag kunne intet holde amerikaneren tilbage ved A Military Tribute at Greenbrier.

Kelly Kraft og Harold Varner III startede finalerunden på førstepladsen, men ingen af dem formåede at gå under par på Old White TPC. Bubba Watson, som var på udkig efter sæsonens fjerde sejr, afleverede en skuffende 72'er, +2. Xander Schauffele brugte 75 slag på finalerunden.

Det faldt alt sammen ud til Nas fordel, og han greb chancen uden den mindste tøven. På hul fire kom dagens første birdie, og syv huller senere havde han taget seks slag fra banen.

Efter en moderat torsdagsrunde i 69 slag gik Na 63, 65, 64 og sluttede samlet 19 under par. Det gav en sejr på fem slag ned til Kraft, mens Brandt Snedeker og Jason Kokrak delte tredjepladsen i -13.

- Det er ubeskriveligt. Antallet af lige ved og næsten og skuffelser, jeg har haft, i omklædningsrummet når jeg er gået fra 18. green, på køreturen tilbage mod hotellet. Der har været mange hjertesorger, men i dag gik alt godt. Alt gik min vej, og det var rart at have sådan et stort forspring på sidste hul, så jeg kunne nyde øjeblikket. Det var det hele værd, sagde Na til PGA Touren.

Link til resultatet

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer